Billeje

Transfers

Hotel

Mere
  Mallorca BoligKøb en finca på Mallorca

  Køb en finca på Mallorca

  Køb en finca på Mallorca og så har du naturen, friheden og langt til nærmeste nabo. Hvem har ikke kørt rundt på Mallorca og drømt om at have sin egen landejendom? Overvejer du at kaste dig ud i dette boligkøb, er der en del overvejelser og forhold, du bør sætte dig ind i først. Tilmeld dig Mallorca Bolig gratis – hvis du overvejer at købe bolig på Mallorca.

  Læs også vores introduktion til alt om bolighandel på Mallorca.

  Køb en landejendom på Mallorca

  Lyder det ikke idyllisk at have din egen landejendom midt ude i Mallorcas natur, hvor der er højt til himlen og langt til nærmeste nabo? Og hvad med oliven-, mandel- eller frugttræer på grunden? Og hvorfor ikke også kultivere din egen nyttehave? Ja, måske kredser tankerne om at blive selvforsynet mht. frugt og grønt? Der er mange muligheder, når det kommer til at eje en landejendom på Mallorca.

  Køb en finca på Mallorca og så får du din egen oase, det lyder nemt, men inden da bør du sætte dig ind i fincaens stand og tilladelser. En finca på Mallorca kan variere meget i størrelse. Der findes den lille ruin, der måske har tilhørt en gammel fårehyrde, og nu ligger fincaen på en forladt grund med en brønd, men ellers er fincaen helt uden forsyning af el, har ingen rindende vand og er uden kloakering. I den anden ende af skalaen findes de nyrenoverede landejendomme med adskillige soveværelser, pool, tennisbane og terrasse.

  En finca i SPanien - Lad Mallorca Bolig hjælpe dig. Rejstilmallorca.dk din Mallorca Guide
  Køb en Finca på Mallorca – ude på landet med langt til naboer og by. Mallorca Bolig af rejstilmallorca.dk hjælper dig. Foto: © Jcoll | Dreamstime.com

  Køb en Finca på Mallorca – dette bør du overveje

  Det er nødvendigt at få en grundig byggesagkyndig gennemgang af fincaens tilstand inden køb. Ligeledes bør du tilknytte en juridisk rådgiver for at sikre dig at eventuelle tilbygninger er lovlige. Tænk også på, at der kan være begrænsninger for udvidelse af fincaens faciliteter.

  - Partner -

  Hvad vil du bruge din finca på Mallorca til? Er det som et minimalistisk dansk kolonihavehus, eller er den tiltænkt familieferier, eller drømmer du om at kunne bebo din finca helårligt i fremtiden? Hvordan er mulighederne for at blive tilsluttet diverse forsyningsselskaber? Der kan være langt til rindende vand, kloakering, el, fiber-internet og lignende.

  Undersøg også hvordan tilgængeligheden til fincaen er. Foregår den via små grusveje, da kan lastbiler måske have svært ved at komme frem i tilfælde af en større renovering. Læg ligeledes også mærke til hvor de tætteste byer og indkøbsmuligheder er.

  Har du besøgt Mallorca om sommeren, tænker du måske mest på, hvordan din finca kan blive afkølet indenfor, men tænk også på opvarmning. Midt ude på landet eller oppe i bjergene kan vinternætterne være kølige, og den mallorcinske byggestil er jo noget anderledes, hvad angår isolering.

  Bare fordi det er din egen grund, kan du ikke sådan lige grave en pool ned, udvide med en carport eller anden tilbygning. Det er nødvendigt med juridisk vurdering af fremtidige byggemuligheder. Vær opmærksom på at sagsbehandlingstiden på et rådhus kan være tidskrævende og opslidende.

  En finca, der står som en forladt ruin, kan være billig og lokkende at få fingre i, men slå koldt vand i blodet og undersøg udgifter og tilladelser til renovering, inden du sætter underskriften:

  - Partner -

  Hvorfor har en tidligere ejer ikke moderniseret og udbygget fincaen? Hvorfor har den bare stået hen i årevis? Nogle gange kan det være billigere og mindre stressende at købe en “færdig” finca, der har været hele renoveringen igennem og nærmest står indflytningsklar.

  Køber du en finca i udkanten af byerne, hvor oplandet endnu er fladt og udsigten god, kan der måske være planlagte byggeprojekter i støbeskeen. Det kan være svært at få indsigt i fremtidige byggeplanerne for et givent område inden et køb, men forhør dig ad hos advokat, ejendomsmægler og evt. også på det lokale rådhus.

  Køb en finca på Mallorca – vedligeholdelse og opsyn

  En finca på Mallorca vil højst sandsynligt kræve løbende vedligeholdelse, da den er udsat for høj varme om sommeren, efterårets regnskyl og måske lidt nattefrost om vinteren. Penge givet ud til nyt tag eller nye skodder for vinduerne kan være billigere end en større fugt- eller vandskade. Derfor må du nok også have med i dine overvejelser, om der er nogle (naboer eller et vagtfirma), der skal holde opsyn med fincaen, hvis den ikke bliver brugt henover en længere periode.

  Der kan være mange emner at komme omkring, når det drejer sig om at købe en finca på Mallorca, og hele processen kan kræve megen tålmodighed, men i sidste ende kan en finca danne en perfekt ramme for familie eller venner omkring pool eller barbecue midt i den mallorcinske natur. Fra en finca er den aktive ferie oplagt – enten på selve grunden eller i de nærmeste omgivelser, og samtidig kan en finca være en base for fordybelse, ro og kreative projekter.

  Finca i Spanien komme ri mange prislejer - fra de små billige til de lidt mere mondæne - Mallorca Bolig af Rejstilmallorca.dk - Din Mallorca Guide
  Finca i Spanien kommer i mange prislejer – fra de små billige til de lidt mere mondæne – Foto: © Hel080808 | Dreamstime.com

  Køb en finca på Mallorca – søg i disse områder

  Der er mange spændende områder at købe en finca i på Mallorca. Mange fincaer ligger nok på den flade og lidt øde del af Mallorca, hvor naturen lokker med ro, højt til loftet og langt til nabo. I disse område kan nogle af de mindre byer fx være Alaró, Consell eller Campos, mens de større byer kunne være Manacor, Binissalem og Inca. Men i områderne ved nærmest alle byer kan du finde fincaer, det være sig Palma, Pollensa eller Andratx.

  Mange kigger også efter en finca i bjergene, og her er oplandet til de kendte byer Sóller, Deiá og Valldemossa meget attraktive. Men søg også efter fincaer i de mindre bjergegne såsom Bunyola, Banyalbufar og Estellencs.

  - Partner -

  Læs mere om Mallorcas byer her på rejstilmallorca.dk.

  Uanset om du er på udkig efter en ruin på et stykke jord eller den helt moderne landejendom, så kan en finca på Mallorca ende med at danne rammen om lige netop det Mallorca liv, du drømmer om.

  Køb en finca på Mallorca – var det ikke lige dig, fordi du søger du mere byliv og derved en lejlighed på Mallorca? Da kan du læse om køb en lejlighed i Palma eller køb en bolig i Sóller.

  Besøg også vores store gruppe på Facebook Danskere på Mallorca. Hvis du allerede har bolig på Mallorca, eller er fast besluttet på at erhverve dig en bolig på Mallorca, da bør du melde dig ind i vores gruppe for Faste Mallorca danskere.

  Topbilledet til Køb en finca på Mallorca© Richard Banary | Dreamstime.com


  Mere om Mallorca Bolig på Rejstilmallorca.dk

  Mallorca Bolig er et projekt af Rejs Til Mallorca, som hjælper dig med alt, du har brug for at vide, når det handler om at købe, leje eller sælge bolig på Mallorca. Dertil kan du lære om diverse juridiske processer, økonomi ved bolighandel og få en grundig viden om, hvordan bolighandel på Mallorca foregår.

  Mallorca Bolig er din hjemmeside om at bo på Mallorca. Du kan læse mere om at leje en bolig på Mallorca. Tilmeld dig Mallorca Bolig gratis og få mere information og adgang til hjælp. Vi har gennem nogle år forfattet en række artikler og Alt om Bolighandel på Mallorca er et godt sted at starte. Dernæst følger dusinvis af artikler såsom Valg af boligområde på Mallorca - Valg af boligtype på Mallorca - Udgifter ved boligkøb på Mallorca - Bolig købsprocessen på Mallorca - Udgifter som boligejer på Mallorca - Salg af bolig på Mallorca samt flere andre spændende artikler.

  Det er naturligt, at vi også beskriver Forsikring på Mallorca og præsenterer en potentiel god og tryg løsning på dette område.

  Generelt indeholder vores hjemmeside Rejs Til Mallorca et af de mest udbyggede informationssystemer om Mallorca, og hjemmesiden er fortsat i daglig rivende udvikling. Vi udbygger løbende med artikler om områder og byer og livstilstemaer så som vandring på Mallorca, cykling på Mallorca samt Mallorcas mad og vin.

  Andre temaer som vi er gået i dybden med er golf på Mallorca, shopping i Palma og den offentlige transport på Mallorca.

  Find flere spændende artikler om at bo på Mallorca og bolighandel i artikler som: At flytte til Mallorca - Hvad koster det at købe en bolig på Mallorca - Hvordan køber jeg en bolig på Mallorca - Hvad koster det at eje en bolig på Mallorca - Køb lejlighed eller hus på Mallorca - Sælg bolig på Mallorca - Hvor er det bedst at købe en bolig på Mallorca - Køb en finca på Mallorca - Køb en lejlighed i Palma - Køb en bolig i Sóller - eller hvordan du skaffer et NIE nummer på Mallorca

  Følg med i vores udvikling og benyt dig ALTID ad vores viden og samarbejde med en række af de bedste på de forskellige markeder. Vi hjælper dig med tryghed og overblik på tværs af alle udbud.

  Tilmeld til Mallorca Bolig gratis. 

  - Partner -
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen - forfatter til rejseartikler om Mallorca - boligejer i Palma siden 2009. Han skriver om alt mellem Mallorcas kultur og natur, fx vandring på Mallorca, Palmas byliv samt Mallorcas mad og vin. Admin. i Facebookgruppen "Danskere på Mallorca", Forfatter til diverse samtidsromaner.

  Partnere

  Mallorca Bolig

  Tilmeld dig Mallorca Bolig Gratis - af Rejs Til Mallorca