Billeje

Transfers

Hotel

Mere
  Mallorca BoligKøb en lejlighed i Palma

  Køb en lejlighed i Palma

  Køb en lejlighed i Palma og så har du hele Mallorca inden for din rækkevidde. Tilmeld dig Mallorca Bolig gratis – hvis du overvejer at købe bolig på Mallorca. Palma er byen med de mange lokale kvarterer, der har åbent hele året. I Palma får du madmarkeder, havnen, strande, parker og autentisk arkitektur, men Palma har også Mallorcas største udbud af butikker, tapasbarer og Michelin-restauranter, og samtidig har du den offentlige transport til udflugter rundt på hele øen.

  Læs også alt om bolighandel på Mallorca her på siden, ligesom du også kan du læse mere om storbyen Palma. Er du mere interesseret i en lejebolig på Mallorca, har vi også skrevet om det emne her på hjemmesiden.

  Køb en bolig i Palma

  I Palma handler det meget om at vælge kvarter. Vil du bo i Casco Antiguo (den gamle bydel) eller lige udenfor? Vil du bo tæt på en hyggelig plads, bymuren eller i gåafstand til bystranden?

  Selvfølgelig bør tankerne også falde på selve lejligheden. Skal den ligge i nybyg eller i en historisk bygning. Hvilken etage vil du bo på, og skal der være elevator i ejendommen? Hvad med balkon, altan eller terrasse? Der kan være mange flere overvejelser at gøre, inden et køb af lejlighed i Palma.

  Mange vælger at købe en lejlighed i Palma for byens charme og kultur. Det er nemt at tage på weekendferier, da lufthavnsbussen kører tit, og ellers er turen også hurtig med en taxa. Om sommeren tager mange på udflugter rundt omkring på øen enten med den offentlige transport på Mallorca eller ved at leje en bil i en uges tid.

  - Partner -

  Lad os tage et lille kig på de nogle af forskellige kvarterer i Palma.

  Byhus i Palma - Mallorca Bolig af Rejstilmallorca.dk din Mallorca Guide
  Byhus i Palma – Mallorca Bolig af rejstilmallorca.dk – Danskere på Mallorca – Vi er din hjælp til at købe bolig på Mallorca. Foto: © Rostislav Glinsky | Dreamstime.com

  Køb en lejlighed i Palma Casco Antiguo

  Den gamle bydel er meget populær – både blandt mallorcinere og udlændinge. Her er et utalt af små tapasbarer, Palmas store madmarked, havnen og så er bystranden i Palma i gåafstand. I Casco Antiguo finder du et utal af handelsgader med både de kendte brands og små familiebutikker, og så er der ikke langt til næste plads, hvor du kan nyde morgenkaffen, en frokost eller den store middag.

  Læs mere om Shopping i Palma og Palmas lækre kaffebarer.

  Det er nemt at komme til Casco Antiguo med bussen fra lufthavnen, og Plaza España ligger tæt på, hvorfra du kan tage bus, metro eller tog ud i nærmest alle afkroge af øen.

  I Casco Antiguo er der ikke langt imellem byens store og små sandstenskirker samt andre af Palmas bedste seværdigheder. Det er nemt at være i byen, da alt er i gåafstand, ja faktisk kan en bil være lidt bøvlet at have her. Køb en lejlighed i Palma Casco Antiguo, og du får dit eget lille stykke af byens særegne historie.

  - Partner -

  Det mondæne Casco Antiguo

  Men selv i den gamle bydel i Palma er der forskellige kvarterer. Mange af boligerne omkring Borne, Jaime III, La Calatrava og Ramblaen emmer af palæbygninger. Her er lejlighederne opført i autentisk spansk byggestil og fra en tid, hvor de velhavende familier boede havde tjenestefolk boende. Træbjælker i loftet, karnapper og balkoner er med til at give boligerne deres helt egen charme.

  Køb en lejlighed i Palma Sindicato

  Området omkring Sindicato var i gamle dage et sted, hvor sømænd og andet godtfolk gik ud for at more sig, men via en større by-renovering er stort set hele kvarteret nu blevet moderniseret. I Sindicato bor mange lokale, og de benytter sig også af områdets pladser, butikker og små tapasbarer.

  Køb en lejlighed i Palma La Lonja

  Kvarteret La Lonja er især kendt for den gamle børs La Lonja, og det er et levende området i Palma (især i højsæsonen), da her er mange spisesteder. La Lonja kvarteret har også kunstgallerier, mondæne tøjbutikker og en utal af skæve og snørklede gader, og så ligger kvarteret helt tæt på havnen, det moderne museum Es Baluard og kun få minutters gang fra Santa Catalina.

  Typisk bolig i den gamle del af Palma - Mallorca Bolig af Rejstilmallorca.dk - Din Mallorca Guide
  Typisk bolig i den gamle del af Palma – Mallorca Bolig af Rejstilmallorca.dk – Danskere på Mallorca – Din hjælp til at købe bolig på Mallorca. Foto: © Fotoandvideo | Dreamstime.com

  Køb en lejlighed i Palma Santa Catalina

  Teknisk set ligger Santa Catalina måske lige uden for Casco Antiguo, men kvarteret emmer af historie med dets lave, gamle fiskerhuse. Mange svenskere har forståeligt nok købt byhuse og lejligheder i dette område. Her ligger Palmas ældste madmarked, samt et utalt af cocktailbarer og små lokale butikker. Mange smutter lige op til skovområdet omkring Castel Bellver for at vandre eller jogge, ligesom det selvfølgelig også er muligt langs hele havnepromenaden.

  Køb en lejlighed i Palma uden for den gamle bydel

  Uden for den gamle bydel er det måske værd at kigge på El Terreno kvarteret. Kvarteret ligger bag havnen og er ved at blive moderniseret efter at have været lidt forsømt i nogle år. Der findes også mange store boligkomplekser i området omkring Castell Bellver, hvor alt virker grønt og luftigt.

  I den anden ende af byen finder vi det multikulturelle Pere Garau, der måske er det næste ”hippe” kvarter i Palma. Pere Garau har sit eget madmarked med nok de billigste priser på frugt og grønt. Pere Garau er et meget lokalt kvarter, og på gadehjørnerne findes alt fra bilværksteder, til sybutikker og små tapasbarer.

  - Partner -

  Ligeledes ligger kvarteret Foners tæt på Pere Garau. Foners har små, grønne områder, sit eget mini madmarked og her er det nemt lige at smutte ned til bystranden eller dyrke motion på strandpromenaden.

  Selv i områderne bag Plaza España ligger der adskillige solide og trygge kvarterer på begge sider af C/ del 31 de desembre. Derimod må kvarterer som Son Gotleu og Corea frarådes for nu.

  Køb en lejlighed i Palma Portixol og Coll d’en Rebassa

  Langs kysten imellem Palmas gamle bydel og lufthavnen finder vi flere interessante kvarterer. Fiskerhusene i Portixol er alle moderniserede og meget charmerende. Havnepromenaden bliver brugt af de lokale til gåture og sport. Her er ingen store hoteller, men adskillige gode spisesteder, og Palmas gamle bydel er blot en raskgåtur væk eller et par stop med den lokale bus.

  Strandpromenaden i Palma bliver både brugt til gåture, motion og til at bade fra. Mallorca Bolig hjælper dig med alt indenfor bolighandel på Mallorca
  Strandpromenaden i Palma bliver både brugt til gåture, motion og til at bade fra. Mallorca Bolig hjælper dig med alt indenfor bolighandel på Mallorca. Køb en lejlighed i Palma og denne strækning kan blive din daglige motionsrute.

  El Molinar og El Coll d’en Rabassa ligger også tæt på vandet med adskillige solide boligkarréer. Her er også gader med villaer og lavere rækkehuse, og du har en større strand til rådighed end den lidt mindre bystrand. Nogle områder tæt ved vandet har nærmest en bohemestemning over sig, mens andre områder fungerer som trygge arbejderkvarterer.

  Køb bolig i Palma Son Vida

  I området bag Castell Bellver findes et af de dyreste kvarterer – Son Vida. Son Vida er nok Palmas mest fashionable kvarter. Her ligger designervillaerne på stejle bakker, men udover, at Son Vida har et imponerende udvalg af moderne byggearkitektur, sætter ejerne sikkert også pris på at ligge lidt isoleret fra Palmas pulserende byliv og have let adgang til lufthavnen og motorvejsnettet.

  I Son Vida kommer stort set alle villaer med carport, pool og terrasse, og det er nemt at forestille sig mange, gode grillaftner her. Selvfølgelig har området sin egen golfbane og et hypnotiserende view ned til Palmabugten. Læs mere om de lækre golfbaner i Palma. Var der nogen, der sagde Mallorcas Beverly Hills?


  Besøg vores store gruppe på Facebook Danskere på Mallorca. Hvis du allerede har bolig på Mallorca, eller er fast besluttet på at erhverve dig bolig på Mallorca, da bør du melde dig ind i vores gruppe for Faste Mallorca danskere.

  Topbillede til Køb en lejlighed i Palma: © Rostislav Glinsky | Dreamstime.com


  Mere om Mallorca Bolig på Rejstilmallorca.dk

  Mallorca Bolig er et projekt af Rejs Til Mallorca, som hjælper dig med alt, du har brug for at vide, når det handler om at købe, leje eller sælge bolig på Mallorca. Dertil kan du lære om diverse juridiske processer, økonomi ved bolighandel og få en grundig viden om, hvordan bolighandel på Mallorca foregår.

  Mallorca Bolig er din hjemmeside om at bo på Mallorca. Du kan læse mere om at leje en bolig på Mallorca. Tilmeld dig Mallorca Bolig gratis og få mere information og adgang til hjælp. Vi har gennem nogle år forfattet en række artikler og Alt om Bolighandel på Mallorca er et godt sted at starte. Dernæst følger dusinvis af artikler såsom Valg af boligområde på Mallorca - Valg af boligtype på Mallorca - Udgifter ved boligkøb på Mallorca - Bolig købsprocessen på Mallorca - Udgifter som boligejer på Mallorca - Salg af bolig på Mallorca samt flere andre spændende artikler.

  Det er naturligt, at vi også beskriver Forsikring på Mallorca og præsenterer en potentiel god og tryg løsning på dette område.

  Generelt indeholder vores hjemmeside Rejs Til Mallorca et af de mest udbyggede informationssystemer om Mallorca, og hjemmesiden er fortsat i daglig rivende udvikling. Vi udbygger løbende med artikler om områder og byer og livstilstemaer så som vandring på Mallorca, cykling på Mallorca samt Mallorcas mad og vin.

  Andre temaer som vi er gået i dybden med er golf på Mallorca, shopping i Palma og den offentlige transport på Mallorca.

  Find flere spændende artikler om at bo på Mallorca og bolighandel i artikler som: At flytte til Mallorca - Hvad koster det at købe en bolig på Mallorca - Hvordan køber jeg en bolig på Mallorca - Hvad koster det at eje en bolig på Mallorca - Køb lejlighed eller hus på Mallorca - Sælg bolig på Mallorca - Hvor er det bedst at købe en bolig på Mallorca - Køb en finca på Mallorca - Køb en lejlighed i Palma - Køb en bolig i Sóller - eller hvordan du skaffer et NIE nummer på Mallorca

  Følg med i vores udvikling og benyt dig ALTID ad vores viden og samarbejde med en række af de bedste på de forskellige markeder. Vi hjælper dig med tryghed og overblik på tværs af alle udbud.

  Tilmeld til Mallorca Bolig gratis. 

  - Partner -
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen - forfatter til rejseartikler om Mallorca - boligejer i Palma siden 2009. Han skriver om alt mellem Mallorcas kultur og natur, fx vandring på Mallorca, Palmas byliv samt Mallorcas mad og vin. Admin. i Facebookgruppen "Danskere på Mallorca", Forfatter til diverse samtidsromaner.

  Partnere

  Mallorca Bolig

  Tilmeld dig Mallorca Bolig Gratis - af Rejs Til Mallorca