Billeje

Transfers

Hotel

Mere
  Mallorca BoligLej en bolig på Mallorca

  Lej en bolig på Mallorca

  Find en lejebolig på Mallorca

  Lej en bolig på Mallorca er for dig, som skal du flytte til Mallorca eller opholde dig på øen i flere måneder fx i forbindelse med job, uddannelse eller orlov.

  Tilmeld dig Mallorca Bolig af rejstilmallorca.dk hvis du har en bolig til længere tids udlejning på Mallorca. Tilmeld dig også hvis du søger en lejebolig til et længere ophold på Mallorca.

  Søger du en lejebolig for et kortere tidsrum, anbefaler vi dig at finde en feriebolig på Mallorca – igennem vores partner har du adgang til et stort antal af boliger på Mallorca.

  Er lejebolig på Mallorca ikke noget for dig, fordi du hellere vil købe en bolig, så tag et kig på vores guide til Alt om bolighandel på Mallorca.

  Læs også om de forskellige byer og områder på Mallorca, inden du går videre med Lej en bolig på Mallorca. I vores artikel om Køb en lejlighed i Palma, kan du finde brugbar information om Palmas forskellige kvarterer.

  - Partner -

  Se din lejebolig på Mallorca

  Hvad skal du være opmærksom på, når du vil leje en bolig på Mallorca? Mange lejere er bekymret for at blive snydt af udlejerne, og derfor kan det første råd lyde logisk, men det er simpelthen nødvendigt at se boligen fysisk, inden du underskriver en kontrakt, også selv om du befinder dig i Danmark.

  Det er en dårlig idé at leje en bolig kun ud fra billeder på internettet. Billeder kan snyde, ligesom en korrespondance med en udlejer via telefon eller mail heller ikke er det samme som at diskutere boligens faciliteter og lejekontrakten ansigt til ansigt.

  Tag derfor en kort ferie til Mallorca et par måneder, inden du skal flytte. Dette anbefales især, hvis det er en hel familie, der skal flytte. Alternativt kan du ankomme nogle uger inden din flytning og bo på hotel eller hostel og lave din intense boligsøgning, om end det kan virke mere risikabelt, da ingen ved, hvor lang tid det vil tage at finde en lejebolig på Mallorca.

  Kender du nogen på øen, som du har stor tillid til, kan vedkommende måske være dine øjne, men det anbefales, at du selv inspicerer din kommende lejebolig på Mallorca.

  Lej en bolig på Mallorca - Rejstilmallorca.dk hjælper dig med bolig, forsikring og jura på Mallorca
  Lej en bolig på Mallorca, men vær opmærksom på, at det kræver forberedelse, overvejelser og hjælp. Rejstilmallorca.dk kan hjælpe dig med at flytte til Mallorca i kortere eller længere tid. Her ses et farverigt udsnit af lejligheder i Palma. Foto © Alessandro0770 | Dreamstime.com

  Lej en bolig på Mallorca – kend dine ønsker og krav

  Hvad ønsker du af din bolig? Hvilke ting er et must og hvilke er et ekstra bonus? Skal du fx have kælderrum? I din søgning vil du nok hele tiden revidere din tjekliste, men hav nogle realistiske krav til din kommende lejebolig på Mallorca.

  - Partner -

  Her er et par ting, der kan være værd at overveje, inden du beslutter dig:

  Ønsker du el eller gas? Er der internet eller tv? Søger du en møbleret eller umøbleret bolig? Det skal nævnes, at langt de fleste boliger udlejes møblerede.

  Aircondition (kold/varm) og i hvor mange rum? Får du brug for en parkeringsplads, kælderrum eller swimmingpool? Er der tale om en lejlighed, ligger den så i en ejendom med elevator, og hvad med terrasse eller balkon?

  Hvor skal boligen ligge ift. by/strand/natur, offentlig transport, indkøbsmuligheder eller job/uddannelse? Listen kan være meget længere, det vigtigste er, at du finder dine personlige ønsker.

  Lej bolig på Mallorca og brug ejendomsmægler/advokat eller få anden hjælp

  Er det første gang, du begiver dig ud på markedet for boligudlejning, da er det værd at overveje et mellemled som ejendomsmægler eller advokat, som dog opkræver et gebyr herfor.

  At gå med denne løsning kan give en tryghed, ligesom vedkommende kan tage sig af noget af det praktiske samt svare på nogle af alle de spørgsmål, du måtte have til boligen eller lejekontrakten. Det koster selvfølgelig, men det kan være godt givet ud at have et professionelt mellemled.

  - Partner -

  Hvis du ikke benytter dig af et professionelt mellemled, kan du måske få rådgivning af en lokalkendt person, som kan hjælpe dig med at stille de rigtige spørgsmål. At leje en bolig på Mallorca er anderledes end i Danmark, derfor er det en god idé at have én med på sidelinjen, der både kender området og ved noget om, hvordan markedet for boligudlejning fungerer.

  Er du mere scenevant med udlejningsmarkedet, kan du måske selv indgå en aftale direkte med en privat udlejer på Mallorca.

  Lej en bolig på Mallorca – kend dine vilkår i lejekontrakten

  Hvis du bliver forevist en lejekontrakt på spansk, kan det være fristende at skrive under for at sikre dig en given bolig, men hvad er det, du underskriver? Vær helt sikker på at du forstår kontraktens indhold.

  Få fx en til at oversætte lejekontrakten, hvis du ikke forstår, hvad den indeholder. Med andre ord bør du kende til vilkårene og ikke underskrive noget urimeligt.

  Kend fx til den månedlige husleje, evt. prisstigninger, varighed af lejemål, mulighed for forlængelse/opsigelse, depositum, kæledyr, men der kan være et utalt af andre punkter, vedtægter og rettigheder, der er gode at have styr på.

  Besøg også vores store gruppe på Facebook Danskere på Mallorca. Hvis du allerede har bolig på Mallorca, eller er fast besluttet på at erhverve dig bolig på Mallorca, da bør du melde dig ind i vores gruppe for Faste Mallorca danskere.

  Topbillede til Lej en bolig på Mallorca: Foto © Veronika Galkina | Dreamstime.com

  Spansk lejekontrakt - Rejstilmallorca.dk kan hjælpe dig med bolig, forsikring og jura på Mallorca
  Læs lejekontrakten grundigt igennem og få evt. hjælp til oversættelsen, så du er helt sikker på, hvad du underskriver. Lej en bolig på Mallorca med ro i maven. Foto © Gstockstudio1 | Dreamstime.com

  Mere om Mallorca Bolig på Rejstilmallorca.dk

  Mallorca Bolig er et projekt af Rejs Til Mallorca, som hjælper dig med alt, du har brug for at vide, når det handler om at købe, leje eller sælge bolig på Mallorca. Dertil kan du lære om diverse juridiske processer, økonomi ved bolighandel og få en grundig viden om, hvordan bolighandel på Mallorca foregår.

  Mallorca Bolig er din hjemmeside om at bo på Mallorca. Du kan læse mere om at leje en bolig på Mallorca. Tilmeld dig Mallorca Bolig gratis og få mere information og adgang til hjælp. Vi har gennem nogle år forfattet en række artikler og Alt om Bolighandel på Mallorca er et godt sted at starte. Dernæst følger dusinvis af artikler såsom Valg af boligområde på Mallorca - Valg af boligtype på Mallorca - Udgifter ved boligkøb på Mallorca - Bolig købsprocessen på Mallorca - Udgifter som boligejer på Mallorca - Salg af bolig på Mallorca samt flere andre spændende artikler.

  Det er naturligt, at vi også beskriver Forsikring på Mallorca og præsenterer en potentiel god og tryg løsning på dette område.

  Generelt indeholder vores hjemmeside Rejs Til Mallorca et af de mest udbyggede informationssystemer om Mallorca, og hjemmesiden er fortsat i daglig rivende udvikling. Vi udbygger løbende med artikler om områder og byer og livstilstemaer så som vandring på Mallorca, cykling på Mallorca samt Mallorcas mad og vin.

  Andre temaer som vi er gået i dybden med er golf på Mallorca, shopping i Palma og den offentlige transport på Mallorca.

  Find flere spændende artikler om at bo på Mallorca og bolighandel i artikler som: At flytte til Mallorca - Hvad koster det at købe en bolig på Mallorca - Hvordan køber jeg en bolig på Mallorca - Hvad koster det at eje en bolig på Mallorca - Køb lejlighed eller hus på Mallorca - Sælg bolig på Mallorca - Hvor er det bedst at købe en bolig på Mallorca - Køb en finca på Mallorca - Køb en lejlighed i Palma - Køb en bolig i Sóller - eller hvordan du skaffer et NIE nummer på Mallorca

  Følg med i vores udvikling og benyt dig ALTID ad vores viden og samarbejde med en række af de bedste på de forskellige markeder. Vi hjælper dig med tryghed og overblik på tværs af alle udbud.

  Tilmeld til Mallorca Bolig gratis. 

  - Partner -
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen - forfatter til rejseartikler om Mallorca - boligejer i Palma siden 2009. Han skriver om alt mellem Mallorcas kultur og natur, fx vandring på Mallorca, Palmas byliv samt Mallorcas mad og vin. Admin. i Facebookgruppen "Danskere på Mallorca", Forfatter til diverse samtidsromaner.

  Partnere

  Mallorca Bolig

  Tilmeld dig Mallorca Bolig Gratis - af Rejs Til Mallorca