Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  Mallorca 2022 filmen

  Mallorca 2022 filmen

  Se den flotte film, som er skabt af Jeppe Ørsted i samarbejde med Rejs Til Mallorca, og som viser skønne scener fra danskernes foretrukne ferieø Mallorca. Især præsenterer filmen den nordlige del af øen. Mallorca 2022 filmen er startskud til en række fremtidige filmprojekter.

  Billeder og film af Mallorca

  Intet fortæller historien om Mallorca bedre end fotos og film, som drager os, imponerer os, og får os til at ønske at besøge Mallorca. Ikke noget at sige til, at Mallorca er danskernes foretrukne feriested – ikke bare i Europa, men i hele verden. Hvert år rejser flere end 200.000 danskere til den smukke spanske ferieø i Middelhavet. Danskerne spreder sig godt ud over hele øen, men især Alcudia med de fantastiske strande og Pollensa med den smukke natur trækker godt. Alcudia bugt stranden MURO er stemt ind som Spaniens flotteste strand. Men også Formentor halvøen er med sine dramatiske klipper noget, som imponerer turisterne. Disse elementer indgår i Mallorca 2022 filmen. Vel og mærke den første af en række film.

  Mallorca er mindre end tre timers flyvning fra Danmark og med over 200 strande, heraf tæt ved 100 strande af absolut topklasse, charmerende bjergbyer, mulighed for vandreture og cykelture i verdensklasse. Så der er virkeligt meget at komme efter. Er du ude efter storby, så trækker Mallorcas “hovedstad” Palma med indkøb, markeder og kultur året rundt. Et godt alternativ til byer som Barcelona.

  Der er aldrig særligt langt til de store naturoplevelser, om man ønsker at opleve dem på ben eller hjul. Især bjergkæden Tramuntana, som strækker sig fra syd til nord, og en del af UNESCO verdensarv, lokker hvert år millioner af turister til udflugter. De fleste har hørt om, og måske endda besøgt de smukke og kendte bjergbyer som Sóller, Deia og Valldemossa. En af Mallorcas smukkeste ruter MA10, om du er på cykel eller i bil, tilbyder en unik oplevelse, som sagtens kan tage hele dagen eller endda flere dage. Ruten går fra Andratx i syd til Pollensa i nord.

  - Partner-

  Mad og vin på Mallorca

  Mallorca er også kendt for sine mange dejlige og varierede restauranter, og ikke mindst en spændende vinproduktion i stærk udvikling. Læs mere om Mallorcas køkken , Mallorcas specialiteter og Mallorcas vin. Interesserer du dig for at gå på markeder, så kan vi anbefale at læse artikler som Palmas Markeder og Mallorcas markeder.

  Der er markeder for enhver smag rundt om på det meste af øen. Mallorca har også et loppemarked, som absolut er værd at besøge.

  Camp de Mar på Mallorca - den native beachclub - Din Mallorca Guide af Rejstilmallorca.dk
  Camp de Mar nærmest chokerer besøgende med sin unikke placering og skønhed. Placeret midt mellem Paguera og Port d´Andratx vest for Palma. Fotograf for Rejs Til Mallorca Jeppe Ørsted.

  Jeppe Ørsted en ung dansk fotograf

  Jeppe Ørsted er en ung dansk fotograf, som Rejs Til Mallorca glæder sig meget til at arbejde sammen med. Jeppe Ørsted elsker naturen, og han kan med rette kalde sig for en “fotograf” med fokus på natur og det vilde liv. Mallorca 2022 filmen er et godt eksempel.

  Besøg Jeppe Ørsted på Instagram

  Mallorca 2022 filmen viser Mallorcas natur

  Den rigtige fotograf på rette sted og tid, er opskriften til flotte resultater. I Mallorca 2022 filmen får vi set både dramatiske bjerge, klipper, havet og den vanvittigt flotte natur. Lagt lidt dramatisk musik til, og så taler historien for sig selv.

  - Partner -

  Sammen med Jeppe glæder vi os også til at arbejde videre med levende billeder til vores  boligportaler og andre projekter på Mallorca. Mallorca 2022 filmen er kun begyndelsen i noget som vi tror bliver et fantastisk samarbejde. Jeppe Ørsted står også til rådighed for at hjælpe virksomheder eller private events, som har behov for hjælp til at skabe gode film. Tillykke til Jeppe Ørsted med en virkeligt flot produktion. Mallorca 2022 filmen er et glimrende indblik i Mallorcas natur.


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den smukke ø, og få det bedste ud af din ferie. Vi hjælper dig med viden om rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på Mallorcabyer, bjerge, interessante udflugter og alt du skal vide om din foretrukne ferieø.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere.

  Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller rabat på alle Viva hoteller samt ikke mindst rabat på Senses hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Følg os på sociale medier
  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram .

  - Partner-

  Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  Topbilledet til artiklen Mallorca 2022 filmen : Rejs Til Mallorca og Jeppe Ørsted.

  - Partner-
  Jan Amtrup
  Jan Amtrup
  Fastboende Mallorca ekspert med + 25 års erfaring i udvikling og drift af onlinemedier samt redaktionelt arbejde. Uddannet i Marketing & PR, Virksomhedsøkonomi og Turisme. Har udforsket Mallorca siden 1980 med research og ophold i alle områder, boet på hundreder af hoteller og besøgt tusindvis af restauranter.

  Partnere