Billeje

Transfers

Hotel

Mere
  Mallorca BoligKøb lejlighed eller hus på Mallorca

  Køb lejlighed eller hus på Mallorca

  Køb lejlighed eller hus på Mallorca – hvilke overvejelser bør du gøre dig? Vi tager et kig på fordele og ulemper ved køb af henholdsvis lejlighed eller hus på Mallorca. Tilmeld dig Mallorca Bolig gratis –  hvis du overvejer at købe eller sælge bolig på Mallorca, vi har kontakt til solide og troværdige samarbejdspartnere og vi kender boligmarkedet på Mallorca.

  Læs og bliv klogere på alt om bolighandel på Mallorca.

  Køb lejlighed på Mallorca

  De fleste ender med at købe en lejlighed på Mallorca, da denne boligform som regel er billigere og kræver mindre vedligeholdelse end fx et en villa, et byhus eller en finca. En lejlighed er som regel en del af en forening, og dermed kan diverse udgifter til større renoveringer deles blandt de andre ejere. Men flere ejere giver selvfølgelig også flere meninger, og dermed kan det blive sværere at sætte et personligt præg på de fælles ansvarsområder, som fx fælles tagterrasser, pool-område eller trappeopgang.

  En lejlighed er som regel let at ”forsegle” med skodder ved afrejse og klarer sig gerne bedre, hvis der skulle komme dårligt vejr forbi øen, ligeledes kan en lejlighed være let at åbne op og lufte ud ved ankomst. Dermed kan weekendture eller selv kortere ferier til Mallorca give mening.

  Arkitekturen i Palma har altid været dragende på de rejsende. Farverne fremstår stærke og formerne udfordrer øjet. Køb lejlighed eller hus på Mallorca. Tilmeld dig Mallorca Bolig af Rejstilmallorca.dk Din Mallorca Guide.
  Arkitekturen i Palma har altid været dragende på de rejsende. Farverne fremstår stærke og formerne udfordrer øjet. Køb lejlighed eller hus på Mallorca – Tilmeld dig Mallorca Bolig af Rejstilmallorca.dk

  Køb lejlighed eller hus på Mallorca – etagebyggeri på Mallorca

  Nogle af de populære byer på Mallorca at købe lejlighed i er fx storbyen Palmaappelsindalen Sollerbadeparadiset Alcúdia eller luksuriøse Port de Andratx. Mange af de større byer på Mallorca er spækket med historisk etagebyggeri. Her på rejstilmallorca.dk kan du læse mere om de forskellige byer på Mallorca.

  - Partner -

  En feriebolig i Palma kan være et godt udgangspunkt for byens kulturliv, restauranter og strande, ligesom at udflugter til øens bjerge, landsbyer eller andre naturområder er let og billig med Mallorcas offentlige transport. Palma huser mange charmerende bygninger, men gammelt byggeri kan selvfølgelig være lyt og have et regelmæssigt behov for renovering, noget nyere betonbyggeri måske ikke lider så meget af, men derimod kan noget betonbyggeri måske mangle lidt af den spanske autenticitet.

  Overvejelser ved køb af lejlighed på Mallorca

  Der kan være mange tanker at gøre dig inden du beslutter dig for en given lejlighed. Her er nogle af de tanker du kan gøre dig inden et køb:

  • Hvilken etage du vil bo på, er elevator et must og hvad med parkering?
  • Skal du blot leje en bil til de længere ferier, eller vil du have din egen bil stående hele året?
  • Skal lejligheden skal have altan, terrasse, et fælles gårdmiljø eller er det nok med en karnap, fordi ejendommen har en fælles tagterrasse?

  Det kan være svært at komme i kontakt med de andre naboer inden et boligkøb, men ellers kan du måske spørge ejendomsmægleren herom. Der kan være nyttige informationer om dine kommende naboer. Kommer du til at bo blandt skiftende feriegæster eller blandt lokale fastboende? Der kan være meget forskel på deres ”adfærd” i ejendommen. Har opgangen eller blokken en forening? Bliver der afholdt regelmæssige møder? Og er de andre naboer udlændinge eller mallorcinere?

  Mange ting finder du nok først ud af, når du har købt lejligheden, og afholdt et par ferier i den eller beboet den i længere tid. Alligevel kan det være godt at have tænkt lidt over tilværelsen i en etageejendom.

  Køb lejlighed på Mallorca - kontakt Mallorca Bolig af Rejstilmallorca.dk - vi kan hjælpe med alt indenfor bolighandel på Mallorca.
  Hvide facader, grønne skodder og tegl. Balkoner, terrasser og små haver. Selv en simpel bygning på Mallorca fremstår alsidig i sit udtryk. Køb lejlighed eller hus på Mallorca – Rejstilmallorca.dk din Mallorca Guide – Foto © Gyuszko | Dreamstime.com

  Et godt naboskab kan være en stor fordel, hvis du agter at benytte din lejlighed som feriebolig på Mallorca. En anden nabo kan fx kigge efter din lejlighed, hvis du ikke har mulighed for at besøge Mallorca i en periode, ligesom nye bekendtskaber kan opstå.

  - Partner -

  Køb et hus på Mallorca

  Hvis du tænker på at købe en finca på Mallorca eller at købe et bolig i Sóller, har vi skrevet separate artikler herom. Læs også alt om bolighandel på Mallorca. I denne artikel vi nu kigge nærmere på villaer, byhuse og rækkehuse.

  Med disse boligtyper er der normalt styr på forsyningen af el, vand, kloakering, gas, internet, telefoni og gerne også tv – modsat en finca (landejendom), der som gerne ligger uden for byerne og ikke altid har lige let adgang til forsyningen.

  Køb hus på Mallorca – frihed, plads og opsyn.

  I en villa er du gerne lidt mere dig selv, hvorimod i et rækkehus eller i et byhus har du som regel naboerne tættere på. Alle disse boligtyper kan dog give dig mulighed for egen have, terrasse eller pool, men der kan selvfølgelig også være fællesområder med dertilhørende faciliteter. Ligeledes kan parkering og opsyn med området eller boligen være indtænkt i et boligområde.

  Et hus på Mallorca kan som regel rumme alle dine personlige ting, hvilket gør, du kan rejse let til og fra Mallorca. Her er måske også et ekstra soveværelse, så venner eller familie kan dukke op til et par. Ydermere har du gerne større udendørsfaciliteterne og er mere ”dig selv” end i en lejlighed.

  Livet i de små bjergbyer på Mallorca er fredfyldt og forførende. Gaderne er snoede gader, trapperne fører op og ingen ved, hvad der gemmer sig om næste hjørne. Her ses unikke stenhuse i Fornalutx. Køb lejlighed eller hus på Mallorca - Tilmeld dig Mallorca Bolig af Rejstilmallorca.dk
  Livet i de små bjergbyer på Mallorca er fredfyldt og forførende. Gaderne er snoede, trapperne fører op og ingen ved, hvad der gemmer sig om næste hjørne. Her ses unikke stenhuse i Fornalutx. Køb lejlighed eller hus på Mallorca – Tilmeld dig Mallorca Bolig ad Rejstilmallorca.dk

  Renovering og tilladelse til udvidelser

  Nogle villaer eller bungalows fra 60’erne er måske opført ”lidt hurtigt”. De kan have været brugt lidt rigeligt til udlejningen eller have haft adskillige ejere igennem årene og dermed kan det være nødvendigt at få gennemgang af boligen med en byggesagkyndig, og måske er der behov for en renovering inden overtagelse.

  Nybyg er derimod indflytningsklar og kræver ikke vedligeholdelse de første år, men til gengæld ved du ikke, hvad tiden, brugen og vejret vil gøre ved boligen.

  - Partner -

  Bare fordi det er din have og din grund, kan du nok ikke sådan lige grave en pool ned eller udvide facilliterne med en carport eller et gæstehus. Det er som regel nødvendigt med en juridisk vurdering af fremtidige byggeprojekter. Tag med i dine overvejelser, at sagsbehandlingstider på et rådhus kan være tidskrævende og opslidende.


  Besøg også vores store gruppe på Facebook Danskere på Mallorca. Hvis du allerede har bolig på Mallorca, eller er fast besluttet på at erhverve dig bolig på Mallorca, da bør du melde dig ind i vores gruppe for Faste Mallorca danskere.

  Topbilledet til Køb lejlighed eller hus på Mallorca: Foto © Pixelliebe | Dreamstime.com


  Mere om Mallorca Bolig på Rejstilmallorca.dk

  Mallorca Bolig er et projekt af Rejs Til Mallorca, som hjælper dig med alt, du har brug for at vide, når det handler om at købe, leje eller sælge bolig på Mallorca. Dertil kan du lære om diverse juridiske processer, økonomi ved bolighandel og få en grundig viden om, hvordan bolighandel på Mallorca foregår.

  Mallorca Bolig er din hjemmeside om at bo på Mallorca. Du kan læse mere om at leje en bolig på Mallorca. Tilmeld dig Mallorca Bolig gratis og få mere information og adgang til hjælp. Vi har gennem nogle år forfattet en række artikler og Alt om Bolighandel på Mallorca er et godt sted at starte. Dernæst følger dusinvis af artikler såsom Valg af boligområde på Mallorca - Valg af boligtype på Mallorca - Udgifter ved boligkøb på Mallorca - Bolig købsprocessen på Mallorca - Udgifter som boligejer på Mallorca - Salg af bolig på Mallorca samt flere andre spændende artikler.

  Det er naturligt, at vi også beskriver Forsikring på Mallorca og præsenterer en potentiel god og tryg løsning på dette område.

  Generelt indeholder vores hjemmeside Rejs Til Mallorca et af de mest udbyggede informationssystemer om Mallorca, og hjemmesiden er fortsat i daglig rivende udvikling. Vi udbygger løbende med artikler om områder og byer og livstilstemaer så som vandring på Mallorca, cykling på Mallorca samt Mallorcas mad og vin.

  Andre temaer som vi er gået i dybden med er golf på Mallorca, shopping i Palma og den offentlige transport på Mallorca.

  Find flere spændende artikler om at bo på Mallorca og bolighandel i artikler som: At flytte til Mallorca - Hvad koster det at købe en bolig på Mallorca - Hvordan køber jeg en bolig på Mallorca - Hvad koster det at eje en bolig på Mallorca - Køb lejlighed eller hus på Mallorca - Sælg bolig på Mallorca - Hvor er det bedst at købe en bolig på Mallorca - Køb en finca på Mallorca - Køb en lejlighed i Palma - Køb en bolig i Sóller - eller hvordan du skaffer et NIE nummer på Mallorca

  Følg med i vores udvikling og benyt dig ALTID ad vores viden og samarbejde med en række af de bedste på de forskellige markeder. Vi hjælper dig med tryghed og overblik på tværs af alle udbud.

  Tilmeld til Mallorca Bolig gratis. 

  - Partner -
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen - forfatter til rejseartikler om Mallorca - boligejer i Palma siden 2009. Han skriver om alt mellem Mallorcas kultur og natur, fx vandring på Mallorca, Palmas byliv samt Mallorcas mad og vin. Admin. i Facebookgruppen "Danskere på Mallorca", Forfatter til diverse samtidsromaner.

  Partnere

  Mallorca Bolig

  Tilmeld dig Mallorca Bolig Gratis - af Rejs Til Mallorca