Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  UGE 42 Efterårsferie på Mallorca

  Uge 42 Efterårsferie på Mallorca er populært år efter år. Vejret er for det meste stadigt til både at sole sig på strand og ved pool, og vandet er stadigt 23 grader varmt i havet. Så bestemt som en rigtigt god dansk sommer, hvis du skal sammenligne. For det meste vil du opleve 20-28 grader om dagen, dog er nætterne begyndt at komme under de 20 grader. Så du kan tage en trøje eller jakke med til aftener.

  Der kan også komme en regnvejrsdag, men det er stort set altid sådan i oktober, at det er hurtigt overstået, og solen hurtigt skinner igen. Kommer der et par timer med regn, så kan du tage på enten shopping tur i Palma eller benytte dig af en af vores mange andre gode forslag til udflugter. Du kan naturligvis også tage lidt hyggetid i baren.

  Retauranter og butikker har fortsat åbent i turistområderne i uge 42.

  Uge 42 Efterårsferie på Mallorca

  Uge 42 er skolernes efterårsferie, og derfor ser vi igen rigtigt mange familier ankomme til  Mallorca, selv om det egentlig efter august har været mest voksne og motionsfolket samt aktive naturelskere, som har besøgt ferieøen.

  Folk valfarter igen til Mallorca fra det nordlige Europa, og igen trækker børnefamiliernes foretrukne destinationer som Alcudia, Cala Dor og Santa Ponsa. Vi skal lige have det sidste ud af sommeren inden en kold og mørk vinter venter nordpå. Uge 42 Efterårsferie på Mallorca skal gerne fylde dine batterier op før den kolde tid.

  - Partner-
  Calo del Moro - Naturskøn strand på Mallorca - Din Mallorca Guilde af Rejstilmallorca.dk
  Tid til at opleve Mallorcas måske mest hypede og naturskønne strand Caló del Moro. Billedet af Morten Haagensen for Rejstilmallorca.dk

  Hvor skal du tage hen i Uge 42 ?

  Rejs Til Mallorca har partneraftaler som Viva hotellerne, hvor du kan opnå rabat oven i de i forvejen gode priser. Se din rabatkode, som du kan bruge på både familie- og eller voksenhoteller i Alcudia og Cala Mesquida.

  Skal du på ren voksenferie, så har Viva hotellerne altså to fantastisk gode voksenhoteller i Alcudia og Cala Mesquida. Viva har samme sted hele fire familiehoteller, som er blandt de mest populære hos danskerne. Herunder f. eks. folkekære Viva Sunrise. Den går man aldrig galt med, og man ved, at børnene får masser af nye venner. Hotellet ligger også kun hundrede meter fra “Dollargaden” – et velkendt gade i Alcudia med over 100 restauranter og butikker på et mindre område.

  Gå direkte til Viva hoteller og brug Rabatkode til Vivahoteller: REJS10 .

  Men vi kan også hjælpe dig med rabatter på virkeligt gode voksenhoteller i Palmanova og Santa Ponsa. Den perfekte Uge 42 Efterårsferie på Mallorca er kun et par klik væk.

  Voksenferie tæt på Palma

  Mange voksne efterspørger hoteller og ferieområder, hvor du også nemt kan tage en afstikker til Palma. Så kan det være en god ide at bo i ferieområder som Palmanova eller Santa Ponsa vest for Palma, hvor du stadigt har alt det gode fra et ferieresort og kort transporttid til Palma. Uge 42 Efterårsferie på Mallorca, kan med en destination tæt på storbyen hjælpe dig med det hele.

  - Partner -

  Rejs Til Mallorca har mange artikler om Palma, så du finder stort set alt information på vores hjemmeside. Eksempler som Markeder i Palma , Udflugter i Palma og Oplevelser i Palma er få blandt mange gode artikler.

  For ikke at forglemme vores store Shopping i Palma guide. Her får du overblikket over shopping og med mange forslag og links. Du kan også nemt leje cykler eller tage en tur i bil ud i Tramuntana bjergene og nyde de charmerende bjergbyer. Din Uge 42 Efterårsferie på Mallorca kan nemt varieres.

  Nemt at bruge nogle timer på et af Mallorcas mange markeder - Vi fortæller dig om de forskellige markeder - Din Mallorca Guide af Rejstilmallorca.dk
  Nemt at bruge nogle timer på et af Mallorcas mange markeder – Vi fortæller dig om de forskellige markeder – Din Mallorca Guide af Rejstilmallorca.dk. Billede: Rejstilmallorca.dk

  To fantastiske voksen hoteller tæt på Palma

  Vi kan hjælpe dig med et par suveræne hoteller for voksne i byerne Palmanova og Santa Ponsa. Her kan du altså også på kort tid nå Palma med bus. Du får en rabataftale med MSH Senses hoteller, som giver dig gode priser i en af de to byer tæt på Palma. Uanset om du vælger Senses i Palmanova eller Santa Ponsa, så er du lige i smørhullet med strand og restauranter. Det hele er lige uden for døren, og hotellerne har høj kvalitet og luksus omgivelser til den perfekte forkælelse.

  Gå direkte til MSH Senses voksenhoteller og husk nu rabatkoden: REJSTIL .

  Fremragende udsigt på MSH Senses i Santa Ponsa - over både bugten men også det kuperede terræn i baglandet. Alt om Mallorca med Rejstilmallorca.dk
  Luksusophold kun for voksne på et af Senses hotellerne i Palmanova eller Santa Ponsa er ren forkælelse. Swimmingpools i flere etager og tæt på restauranter og butikker. Partnerbillede Senses hoteller.

  Skal du bruge billeje eller Transfer så lad os hjælpe

  Vi kan naturligvis også hjælpe dig med billeje, og her har vi en af øens absolut bedste aftaler med yderst troværdige Ibacar, som kan levere bil i Palma lufthavn samt 70 andre steder på Mallorca. Læs mere om din aftale og rabat på biludlejning hos Ibacar.

  Eller gå direkte til Ibacar og brug Rabatkoden: Billeje2024 .

  - Partner-

  Skal du bruge Transfer til og fra Palma lufthavn, så samarbejder vi på privat taxi og bustransfer med Shuttle Direkt. Gå til vores side for at se priser eller bestille taxi eller bus fra Palma lufthavn.

  Uge 42 Efterårsferie på Mallorca ligger klar og venter, det er bare at bestille om det er til familien eller som voksenferie.


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den smukke ø, og få det bedste ud af din ferie. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på Mallorcabyer, bjerge, interessante udflugter og alt du skal vide om din foretrukne ferieø.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere.

  Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller rabat på alle Viva hoteller samt ikke mindst rabat på Senses hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Følg os på sociale medier
  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram .

  Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  Billede til artiklen Uge 42 Efterårsferie på Mallorca: Rejs Til Mallorca.

  - Partner-
  Jan Amtrup
  Jan Amtrup
  Fastboende Mallorca ekspert med + 25 års erfaring i udvikling og drift af onlinemedier samt redaktionelt arbejde. Uddannet i Marketing & PR, Virksomhedsøkonomi og Turisme. Har udforsket Mallorca siden 1980 med research og ophold i alle områder, boet på hundreder af hoteller og besøgt tusindvis af restauranter.

  Partnere