Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  Drømmeferie i naturperlen Cala Mesquida

  Lad Rejs Til Mallorca hjælpe dig med at finde din drømmeferie i naturperlen Cala Mesquida på Mallorca. Det kunne meget vel være stedet, hvor du vil vende tilbage igen og igen. Ikke alle kender dette naturskønne sted, hvor der kun ligger nogle ganske få hoteller og butikker.

  Til gengæld kan vi hjælpe dig med et fantastisk hotelresort enten til familien, eller som en del af en voksenferie. Vi har nemlig velrenommerede “VIVA Hoteller” som partner, og netop VIVA ejer de to mest fremtrædende hoteller ned til denne smukke strand og naturområdet bagved, som kalder på vandreture i det vidunderlige naturreservat. Hotellerne er af høj kvalitet, og har alt du kan ønske til din drømmeferie i naturperlen Cala Mesquida.

  Viva Hoteller giver den pefekte base til din drømmeferie i Cala Mesquida - Alt om Mallorca med rejstilmallorca.dk
  Vivas hoteller ligger helt ud til kanten af klipper og strand i Cala Mesquida. Om du ønsker at slappe af ved et skønt pool-område eller tage en tur i havet, er helt op til dig. Foto: Viva Partner

  Læs mere om hotellerne og den rabat, vi har forhandlet til dig i artiklen Få rabat på Viva hoteller på Mallorca.

  Skønne Cala Mesquida på Mallorca

  Cala Mesquida tager ikke altid de store overskrifter på Mallorca, da de fleste koncentrerer sig om ferieområder som Alcudia og Cala Millor. Men midt imellem, med lidt god vilje, og som et af øens østligste punkter ligger Cala Mesquida. Nu afslører vi en af øens smukkeste  strande med et naturskønt område rundt om.

  Det kalder på både badeferien eller ønsket om at vandre i overdådig natur. For nogen begge dele. Der er masser af plads at udfolde sig på, selv om området er lidt isoleret for omverdenen – og måske endda derfor. Cala Mesquida ligger nemlig ikke lige rundt om hjørnet. Her i dette lidt afsondrede paradis får du mulighed for at bruge alt din tid på familien, din partner eller venner.

  - Partner-

  Cala Mesquida ligger 6 kilometer fra Capdepera og 15 kilometer fra smukke Arta. Der er 7 kilometer til Cala Ratjada. Der går bus til og fra Cala Mesquida, men vil du bevæge sig meget rundt, så anbefaler vi at leje en bil med rabat hos vores biludlejningspartner Ibacar.

  Hele østområdet tilbyder en række fantastiske oplevelser og muligheder. Du finder en smuk natur i det beskyttede område, og kan forkæle dig selv på vores to Viva partner hoteller. Så ved vi med sikkerhed, at det er af meget høj kvalitet. Det bliver ikke meget bedre, og hvis du fælder en tåre eller to, når du skal hjem, så forstår vi. Men så er der jo altid næste år.

  Tag på vandetur i naturomået omkring Cala Mesquida - Alt om Mallorca af Rejstilmallorca.dk
  Der er mange kilometer vandreruter i Cala Mesquida, og ved Viva hotellet kan du se store billeder og beskrivelser for hver enkelt rute. Foto: Rejs Til Mallorca.

  Drømmeferie i naturperlen Cala Mesquida på Mallorca

  Cala Mesquida er betragtet som en af de bedste strande på Mallorca, og ligger som en del af et større beskyttet naturområde, hvor der er et stort dybt areal med sanddyner og skov i flere kilometer omkring. Hele området strækker sig mange kilometer og helt over til smukke Cala Agulla. Imellem de to strande er naturen overdådig og med flere vandreruter alt efter temperament.

  Hele familiens legeplads – eller en legeplads kun for en voksenferie? Det er dit valg, hvem du vil bo med. Her ligger nemlig hele to 4**** Viva hoteller. Så du vælger bare den version, som passer til dig og dine rejseledsagere.

  For hele familien og med det velkendte og berømte VIVA tilbud til børnefamilierne, så skal du vælge Viva Cala Mesquida Resort & Spa. Her vil ikke mangle noget i underholdning for familien. Børnene vil elske at bo på dette hotel, og når børnene er lykkelige, så er forældrene lykkelige.

  - Partner -
  Børnenes favorithoteller er bare Vivas, og at kalde det for en børne-pool, ville være en underdrivelse - Alt om Mallorca af Rejstilmallorca.dk
  Viva hoteller er kendte for deres børneområder og børneklubber. I Cala Mesquida når det helt nye højder. Foto: Viva Partner.

  Eller måske leder du efter en voksenferie til din partner og dig, eller måske sammen med venner, så check ind på Viva Mesquida Suites & Spa Adults + 16 . Uanset hvad du vælger, så får du en unik oplevelse, som du aldrig glemmer.

  Det er bestemt ikke tilfældigt, at der indgår “SPA” i begge hotellers navne. Check de to luksushoteller ud og se deres mange typer værelser og lejligheder. Om du vil have din egen private spapool på egen terrasse, er helt op til dig selv. De lækre VIVA hoteller er med til at skabe din Drømmeferie i naturperlen Cala Mesquida.

  Der er også rig mulighed for at dyrke sport, ikke blot lækkert fitnesscenter, men du kan også cykle og løbe i området. Din drømmeferie i naturperlen Cala Mesquida på Mallorca, kan sagtens være til både sport og andre aktiviteter.

  Luksus på begge Viva hoteller i Cala Mesquida - Alt om Mallorca af Rejstilmallorca.dk
  De er luksus på begge Viva hoteller i Cala Mesquida og mange typer værelser og lejligheder at vælge imellem. Foto: Viva Partner.

  Læs mere om hotellerne og den rabat, vi har forhandlet til dig i artiklen Få rabat på Viva hoteller på Mallorca.

  Drømmeferie eller udflugt?

  Drømmeferie i naturperlen Cala Mesquida på Mallorca ligger lige til højrebenet. Men du kan naturligvis også besøge området som en dagudflugt. Der er ret gode parkeringsmuligheder. Når du kommer til Cala Mesquida, så hold til venstre rundt om Viva hotellerne, og du vil finde flere parkeringspladser og veje med plads til flere hundrede biler. Selv i juli og august.

  Fra parkeringspladserne kan du nemt skyde genvej ned til stranden via en længere trappe. Du kan også gå rundt om hotellerne for at komme til stranden. Nede på stranden findes en rigtigt hyggelig bar og restaurant med en fantastisk udsigt over hele området – og den er ikke specielt dyr. Faktisk blev vi meget overraskede over de lave priser ved vores besøg i juli 2022.

  - Partner-

  Såfremt du kommer til Cala Mesquida på en dagudflugt, så kan vi anbefale, at du provianterer i det lille supermarked, der ligger tæt på trappen ned mod stranden. Det ville være synd at sige, at hele området ellers har gode indkøbsmuligheder. Men hvad har man brug for i paradis ?

  En dagudflugt giver en god mulighed for ud over strandlivet, også at tage nogle vandreture i et område, hvor der også er et rigt fugleliv.


  Har artiklen Drømmeferie i naturperlen Cala Mesquida givet dig mod på andre udflugter, så kan vi også præsentere badeperlen Cala sant Vicenc, som ligger meget tæt på Alcudia og Puerto Pollensa. Læs også dagudflugter fra Alcudia og Turen går til Artá.


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den smukke ø, og få det bedste ud af din ferie. Vi hjælper dig med viden om rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på Mallorcabyer, bjerge, interessante udflugter og alt du skal vide om din foretrukne ferieø.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere.

  Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller rabat på alle Viva hoteller samt ikke mindst rabat på Senses hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Følg os på sociale medier
  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram .

  Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  Topbilledet til artiklen Drømmeferie i naturperlen Cala Mesquida : Rejs Til Mallorca.

   

  - Partner-
  Jan Amtrup
  Jan Amtrup
  Fastboende Mallorca ekspert med + 25 års erfaring i udvikling og drift af onlinemedier samt redaktionelt arbejde. Uddannet i Marketing & PR, Virksomhedsøkonomi og Turisme. Har udforsket Mallorca siden 1980 med research og ophold i alle områder, boet på hundreder af hoteller og besøgt tusindvis af restauranter.

  Partnere