Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  Få rabat på Senses hoteller i Palmanova og Santa Ponsa

  En ny samarbejdsaftale betyder, at du kan få rabat på MSH Senses hoteller i Palmanova og Santa Ponsa.

  Drømmer du om et lækkert voksenophold på et fremragende og luksuriøst hotel få meter fra vandkanten i et fantastisk ferieresort på Mallorca? Så har Rejs Til Mallorca nu hjulpet den drøm lidt på vej – vi præsenterer nu MSH Senses Hotels Mallorca som ny samarbejdspartner. Det betyder, at du kan få få rabat på Senses hoteller i Palmanova og Santa Ponsa

  Besøg vores Palmanova på Mallorca

  Rejs Til Mallorca fortsætter med at udbygge vores gruppe af partnere, og som altid arbejder vi kun med de bedste – det er din garanti for, at du bliver tilbudt kvalitet til fordelagtige priser hos mennesker, vi kender og respekterer.

  Vores nye samarbejdspartner MSH Senses Hotels Mallorca driver to af de absolut bedste hoteller i Santa Ponsa og Palmanova. Dette er begge voksenhoteller, men med i aftalen får vi også lejlighedskomplekset Apartamentos Casa Vida i Santa Ponsa. Så skal du på familieferie, så læs med længere nede i artiklen.

  Voksen hoteller på Mallorca

  Der er i denne aftale tænkt meget på de voksne, som tager til Mallorca for at være sammen med deres partner eller venner, og samtidigt ønsker at bo på nogle af de bedste hoteller tæt på stranden. I forhold til de to områder, som vi her præsenterer, så er det ikke kun strandene, som er tæt på – alt er tæt på, om det er shops, barer eller restauranter

  - Partner-

  Helt ned til stranden i Palmanova og Santa Ponsa

  De to 4**** Senses hoteller ligger stort set direkte på de to skønne strande, Playa Palmanova i Palmanova og Playa Santa Ponsa i Santa Ponsa (Åbner maps i nye vinduer) . Begge hoteller i første række med 50 meter til vandkanten. Så hvis du bliver træt af de skønne voksen pools og luksusomgivelser på hotellerne samt de kolde drinks, så hopper du bare en tur i vandet ved en af de lækre strande. Placeringen kan ikke blive meget bedre, hvilket også gælder i forhold til restauranter og barer.

  Store lyse og komfortable hotelværelser på Senses Hoteller - Alt om Mallorca af Rejstilmallorca.dk
  Senses hoteller betyder lækre store værelser med masser af komfort. Du finder aircondition, fladskærm, køleskab, pengeskab, wifi, altan og en sektion til at lave kaffe og te.

  Store flotte og komfortable værelser

  Begge hoteller kan byde på store, lyse og komfortable værelser. Store kvalitetssenge, lækkert badeværelse og en dejlig altan. Der er ikke sparet på kvalitet, og der er fladskærm og interiør, som passer sig til en lækkert værelse. Herunder pengeskab og køleskab samt ikke mindst mulighed for at lave kaffe og te. Naturligvis med wifi, så du kan være så meget online, som du har lyst til.

  Der findes såvel international mad som lækre lokale ratter på Senses hoteller. Alt om Mallorca med Rejstilmallorca.dk
  Senses hoteller byder på lækker mad i restauranterne – her finder man både internationale retter samt et varieret udvalg af lokale specialiteter.

  Restauranter, barer og poolbarer naturligvis, hvor du hele dagen og det meste af aftenen med, kan få serveret kolde eller varme drinks og snacks. Dertil spise fremragende måltider. Du kan tilpasse dit køb efter egne ønsker om tilbud af mad og drikkevarer. Her findes både international mad og lokale retter.

  Voksenferier med masser af komfort

  Begge Senses hoteller byder på et væld af fantastiske muligheder på de fælles arealer. Ud over fantastiske områder ved pools og endda udsigtspools på taget, så har hotellerne flotte fitness faciliteter, spa- og wellness omgivelser, og de egner sig også til cyklister med cycling stations og opbevaringsrum til din cykel. Listen af fortræffeligheder er lang. Du kan glæde dig til et fantastisk ophold.

  Lækre poolområder med masser af komfort og endda Bali solsenge med loft - Alt om Mallorca af Rejstilmallorca.dk
  Senses hoteller byder på virkeligt fantastiske fællesområder, hvor der er mange typer solstole, herunder de lækre Bali solsenge. Der er bar til drikkevarer og snacks, og hyggen fortsætter hele dagen med swimmingpools i flere etager.

  Lad os præsentere de to Senses hoteller

  Lad os præsentere de to voksenhoteller MSH Senses Hotels Mallorca samt lejlighedskomplekset Apartamentos Casa Vida i Santa Ponsa. Følg vores anvisninger til, hvordan du ved bestilling med vores særlige rabatkode, kan få prisfordele, du kan sikkert bruge besparelsen til noget andet spændende under din ferie på Mallorca. Følg med og lær at få rabat på Senses hoteller i Palmanova og Santa Ponsa.

  - Partner -

  Det fungerer sådan, at du finder det af hotellerne du vil bo på, og det værelse og den service du ønsker. Så indtaster du koden REJSTIL øverst , hvor der står Promotional Code (den giver dig ekstra 5 % ud over en potentiel direkte booking rabat). Når du så er længere nede på siden ved din pris, så kan du endvidere ved at melde dig gratis ind i MY Senses hente yderligere en rabat. My Senses giver dig igen en række fordele, og du kan når som helst framelde dig igen. Så du opnår pt. mellem 10 og 15 % rabat sammenlagt.

  Priseksempel:
  Således har vi i dag testet, at en pris 4-11. juni for to personer med morgenmad, som kostede 900 euros, endte på 771 euros i eksemplet. Der kan være lagt en yderligere rabat ind i forvejen, således vil rabatkoden bare arbejde på toppen af denne. Vi sparede altså 129 euros på en uge.

  Note: Vi kan ikke garantere, at der altid er en direkte ekstra booking rabat, men du vil altid opnå mindst 10 % samlet ved denne metode og Rejs Til Mallorca rabatkoden.

   

  MSH Senses Voksenhotel på stranden i Palmanova 4****

  Efter en dejlig dag i solen elelr med aktiviteter, er det blevet tid til voksenhygge på MSH Senses i Palmanova - Alt om Mallorca med Rejstilmallorca.dk
  Når dagen er gået med sol og badning, måske en del flydende hygge ved en fantastisk voksenpool, så kan man slappe af og fortsætte aftenen med voksen hygge på MSH Senses i Palmanova.

  Senses voksenhotel i Palmanova 4**** er velplaceret med få meter til sandstranden og midt i et område med restauranter og barer. Der mangler ikke noget. Hotellet er placeret midt på Palmanova-strækningen og kun 500 meter fra Magaluf.

  Læs med her, hvor du kan se alt om MSH Senses Palmanova på dansk.

  - Partner-

  GÅ TIL MSH SENSES HOTEL PALMANOVA OG BRUG RABATKODEN REJSTIL

   

  MSH Senses Voksenhotel ved stranden i Santa Ponsa 4****

  Fremragende udsigt på MSH Senses i Santa Ponsa - over både bugten men også det kuperede terræn i baglandet. Alt om Mallorca med Rejstilmallorca.dk
  Man kan kun elske udsigten over bugten og baglandet i alle retninger på MSH Senses hotel i Santa Ponsa.

  Senses voksenhotel i Santa Ponsa 4**** er placeret i den bedste del af badebyen. Du er kun få meter fra en masse spændende restauranter og den flotte strand. Husk at læse mere om charmerende Santa Ponsa. Hotellet har flere afdelinger, herunder en VIP afdeling med fantastisk Roof Terrasse med en fremragende udsigt.

  Læs med her, hvor du kan se alt om MSH Senses Santa Ponsa på dansk.

  GÅ TIL MSH SENSES HOTEL SANTA PONSA OG BRUG RABATKODEN REJSTIL

   

  Apartamentos Casa Vida i Santa Ponsa

  Apartamentos Casa Vida i Santa Ponsa - Alt om Mallorca af Rejstilmallorca.dk
  Det er ikke stor luksus men et praktisk lejlighedskompleks mindre end 100 meter fra den bedste del af stranden i Santa Ponsa og tæt på restauranter og butikker.

  Hører du til dem, som har ventet tålmodigt gennem denne artikel, for at se lidt om mulighederne for at have børn med, så kan vi præsentere Apartamentos Casa Vida i Santa Ponsa. Det er et simpelt lejlighedskompleks, som ligger rigtigt godt placeret.

  Der er de fleste fornødenheder og et godt udgangspunkt for familier eller singler med børn, hvis man kommer for at nyde en ferie uden alt for meget overdårlig luksus.

  Læs med her, hvor du kan se alt om Arpartamentos Casa Vida på dansk.

  Vores rabat gælder også til dette lejlighedskompleks, som er placeret i gåafstand til næsten alt i Santa Ponsa.

  GÅ TIL ARPARTAMENTOS CASA VIDA OG BRUG RABATKODEN REJSTIL

   

  Vi er sikre på at du vil nyde MSH Senses hoteller, som vi i hvert fald har gjort ved en del lejligheder. Husk at skal du leje bil, så brug vores Rabataftale hos Ibacar.

  Husk også at læse vores artikler om Mallorcas køkken , Mallorcas vin , og måske har du brug for at vide mere om den offentlige transport på Mallorca.

  Alle billeder til artiklen Få rabat på Senses hoteller i Palmanova og Santa Ponsa er leveret af vores samarbejdspartner MSH Senses Hotels Mallorca.


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den smukke ø, og få det bedste ud af din ferie. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på Mallorcabyer, bjerge, interessante udflugter og alt du skal vide om din foretrukne ferieø.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere.

  Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller rabat på alle Viva hoteller samt ikke mindst rabat på Senses hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Følg os på sociale medier
  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram .

  Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  - Partner-
  Jan Amtrup
  Jan Amtrup
  Fastboende Mallorca ekspert med + 25 års erfaring i udvikling og drift af onlinemedier samt redaktionelt arbejde. Uddannet i Marketing & PR, Virksomhedsøkonomi og Turisme. Har udforsket Mallorca siden 1980 med research og ophold i alle områder, boet på hundreder af hoteller og besøgt tusindvis af restauranter.

  Partnere