Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  FLY TIL MALLORCA

  Fly er, og bliver den primære transportform, når vi skal besøge Mallorca. Hvem skal vi flyve med, og hvad kan vi forvente ? Vi holder styr på ruter og gode tilbud.

  Sådan flyver danskere til Mallorca

  Fly til Mallorca er gerne noget af det første, som feriegæster vil have på plads inden ferien, hoteller, feriebolig eller biludlejning kan man altid supplere med bagefter. Der findes jo fortsat mange, som rejser med deciderede charterselskaber, men de sidste 10-15 år er folk i høj grad også selv begyndt at booke fly, og endvidere arrangere hotel og billeje.

  Folks valg kan både handle om tryghed eller udfordring, vi er alle forskellige. Nogen føler tryghed ved, at store selskaber som Spies, Bravo Tours og andre arrangerer hele pakken. Andre har fundet ud af, hvor nemt det er selv at arrangere ferien og ikke mindst, hvor mange penge, der potentielt er at spare, hvis du bliver god til det.

  Via vores partner Expedia kan du selv booke og sammensætte din næste ferie på Mallorca. Et partnerskab der giver os et beskeden betaling, hver gang der er en booking, og for dette beløb kan vi opretholde vores hjemmesider, filme og fotografere øen, samt drive vores sociale medier. OBS! Din pris er den samme om du booker via vores bannere eller andre hjemmesider, der henviser til hotels.com eller Vrbo.

  Rejs Til Mallorca handler dog meget om at gøre det endnu billigere at rejse til Mallorca, og du kan være sikker på, at kvaliteten er vigtig for os. Vores formål er at præsentere Mallorca til danskere, og naturligvis hjælpe til med de gode valg.

  Skal du bruge en udlejningsbil, så brug vores rabataftale med Ibacar, og vi udvider hele tiden gruppen af vores samarbejdspartnere på Mallorca.

  Fly til Mallorca – hvad vælger danskere ?

  En undersøgelse i Danmarks største Mallorca fællesskab – Danskere på Mallorca, som er en del af Rejs Til Mallorca, gav os et hint om, hvad feriegæster vælger anno 2022, når de skal vælge fly til Mallorca:

  Over halvdelen vælger fortsat de to skandinaviske flyselskaber SAS og Norwegian. En mindre overvægt til SAS. Ikke mindre end 60 % af over 800 deltagere i undersøgelsen, som alle er Mallorca interessenter –  pegede på de to flyselskaber. Efterfulgt af Europas største flyselskab, målt på passagerer Ryan Air. Samlet benytter over 70 % af flyrejsende i vores undersøgelse sig af disse tre flyselskaber, når der skal købes fly til Mallorca.

  Dernæst nævnes otte andre selskaber med mindre andele, herunder andre flyselskaber og de typiske charterselskaber.

  Det viser os på flere måder, at danskere i høj grad er blevet vant til selv at planlægge sine rejser til Mallorca. I hvert fald når det kommer til fly til Mallorca, hoteller og billeje.

  Hvad er de mest populære flyruter til Mallorca ?

  Der er ingen tvivl om, at de direkte flyruter fra København, Aalborg og Billund er de mest populære. Dernæst er der også en del jyder, som gerne kører i bil til Hamborg for at vælge direkte fly derfra til Palma lufthavn på Mallorca. Der findes parkeringsarealer i Hamborg lufthavn til lave priser.

  Det betyder ofte 2-3 timer i bil, at du skal finde parkering i Hamborg lufthaven, og måske skal du ofte meget tidligt op. Men ikke desto mindre, finder mange rejsende store besparelser på ferien ved at benytte sig af fly til Mallorca fra Hamborg.

  Så er der igen andre, som vælger fly fra Danmark via forskellige flyselskaber, som så mellemlander typisk i Tyskland, Schweiz eller måske endda Barcelona i Spanien. Måske er der penge at spare, men du bør regne udgifter med til fortæring.

  Hvordan finder du det bedste fly til Mallorca ?

  Først og fremmest vil vi meget klart opfordre til, at du køber dine flybilletter direkte hos flyselskaberne. Der er for mange potentielle fald grupper ved at benytte mellemhandlere. Du kan nemt benytte dig af flybillet portaler for at finde de bedste billetter, men vi synes det er en god ide, at du derefter selv besøger flyselskabernes hjemmesider og køber billetten direkte.

  Vores holdning til ovenstående baserer vi på de mange henvendelser vi har set og modtaget fra vores mange tusinde brugere.

  Rejs Til Mallorca vil løbende følge op med masser af artikler om Mallorca, herunder naturligvis også selve flyrejsen.


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du kan følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den unikke ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på MallorcabyerMallorcas kulturinteressante udflugterMallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMASÓLLER og ALCÚDIA.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores fantastiske Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser. Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  Partnere