Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  Få rabat på natklubber i Magaluf

  Magaluf er stadigt i 2022 et af de unge danskeres foretrukne feriesteder, og det er bestemt ikke kun sol og varme som trækker. Vi vil med denne artikel gerne hjælpe dig med at få rabat på natklubber i Magaluf. Dermed kan du spare penge på din ferie.

  Hvorfor tager så mange unge danskere til Magaluf hver sommer ? Det hjælper naturligvis, at Magaluf er et virkeligt godt ferieresort på Mallorca, og at vejret på øen oftest i sommerferien er over 30 grader og vandet næsten lige så varmt på de smukke Magaluf strande Playa Magaluf og Playa Son Maties.

  Men det er også festen som trækker – at mødes med tusindvis af andre unge mennesker og fyre den af om natten på natklubberne i Magaluf. Rejs Til Mallorca vil gerne hjælpe de danske unge med at få rabat på natklubber i Magaluf, og derfor har vi haft vores egen Jimmy Lørup Mikkelsen en tur rundt i området, som han kender bedre end de fleste.

  Vi kan derfor hjælpe dig og vennerne med at få rabat på natklubber i Magaluf i form af forudbetalte armbånd som giver adgang til fem af de bedste natklubber: Bananas, Boomerangs, Carwash, Tokio Joes og Honeys. Alle stederne ligger inden for få minuters gang fra hinanden og den berømte Magaluf festgade Punta Ballena. Du kan bestemme, hvor mange dage festen skal vare.

   

  - Partner-

  Få VIP behandling til festen på natklubberne

  Men rabatfesten stopper ikke bare med armbånd til natklubberne. Du kan få rabat på natklubber i Magaluf også på VIP bord og pakker med drikkevarer. Du kan forudbestille VIP bord og pakker med drikkevarer og reserveret bord.

  Få rabat på natklubben Tokio i Magaluf - Alt om Mallorca med Rejstilmallorca.dk
  Tokio er en af de fem natklubber i Magaluf, hvor Rejs Til Mallorca kan hjælpe dig med rabat på både armbånd til adgang, samt til VIP bord og pakker med drikkevarer.

  Magaluf er de unges feriested

  Det er naturligvis ikke kun unge som besøger Magaluf, men det er i høj grad mange unge i skolernes sommerferie. Det skal ikke afholde familier og andre fra at besøge Magaluf, som i øvrigt reelt er vokset sammen med nabobyen Palmanova. Er man ikke helt til så meget fest og farver som de unge, så kan man stadigt bo i området og flytte sig nogle få hundrede meter, der er kvalitetshoteller og restauranter nok.

  Det kan fortsat være en god ide af besøge området også for familier, da Magaluf området er et af de ferieresorts på øen med flest tilbud til familierne. Herunder vandpark, gokart, Katmandu og ikke mindst kan du med Rejs Til Mallorca også få rabat på de berømte Pirates shows. Her er såvel familieversion som festversioner til de unge. Der er kort fortalt masser af underholdning til både de festglade unge som til familier. Dog hver for sig.

  Hvis du leder efter et voksenhotel i Palmanova så kan du læse mere om, hvordan du kan bo på det 4 stjernede og lækre Senses hotel i Palmanova.

  Få rabat på natklubber i Magaluf

  Vi sikrer dig rabat, hvis du vil besøge de fem natklubber i Magaluf – med det såkaldte Magaluf Club Pass, som kan give adgang til alle natklubberne, og man kan med fordel også forudbestille VIP bord og drikkevarer.

  - Partner -

  Natklubberne er Bananas, Boomerangs, Carwash, Tokio Joes og Honeys. Alle stederne ligger inden for få minuters gang fra hinanden og den berømte Magaluf festgade Punta Ballen.

  Få rabat på natklubben Carwash i Magaluf - Alt om Mallorca med Rejstilmallorca.dk
  Carwash er en af de fem natklubber i Magaluf, hvor Rejs Til Mallorca kan hjælpe dig med rabat på både armbånd til adgang, samt til VIP bord og pakker med drikkevarer.

  Deltag i festen MEN husk vores gode råd til en ansvarlig ferie, som kan gøre forskellen på din og vennernes sikkerhed.

  • Prøv aldrig nogensinde at vandre fra balkon til balkon på hotellerne – hvert år dør der flere unge i området på denne absolut forbudte adfærd, som også koster store bøder. Husk at du sikkert har festet, og med alkohol i kroppen skal den gode beslutning tages i forvejen. Nej du har ikke styr på det.
  • Prøv altid at bevæge dig sammen med andre ,og hjælp hinanden med at komme godt hjem på hotellet efter en tur i byen.
  • Hold jer langt væk fra den prostitution som er i området, de sælger meget mere end det, og du vil ikke møde de voldelige bagmænd.
  • Vær forsigtig med at tage imod drinks fra andre personer, og hold øje med dine drikkevarer, når du er i bylivet.
  • Husk Spanien har nogle love på social adfærd og det er ikke tilladt med dårlig opførel. F. eks. at gå rundt kun i badetøj i byen, eller sidde og drikke alkohol i offentlig rum og en mase mere. Vi fortæller dig dette, så du kan spare pege, for bøderne er store. Spørg dit rejseselskab eller hotel om reglerne.

  Kommer du i problemer eller bliver syg på din ferie, så ring til vores akutlinje for hjælp ved sygdom og til tolk: +34 626 181 078 – vi svarer på dansk.

  Husk at læse vores artikel Slut med fri alkohol i Magaluf.


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den smukke ø, og få det bedste ud af din ferie. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på Mallorcabyer, bjerge, interessante udflugter og alt du skal vide om din foretrukne ferieø.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere.

  Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller rabat på alle Viva hoteller samt ikke mindst rabat på Senses hoteller.

  - Partner-

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Følg os på sociale medier
  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram .

  Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  Billedet til artiklen Få rabat på natklubber i Magaluf : Photo 57340083 / Party Magaluf © blurf | Dreamstime.com

  - Partner-
  Jan Amtrup
  Jan Amtrup
  Fastboende Mallorca ekspert med + 25 års erfaring i udvikling og drift af onlinemedier samt redaktionelt arbejde. Uddannet i Marketing & PR, Virksomhedsøkonomi og Turisme. Har udforsket Mallorca siden 1980 med research og ophold i alle områder, boet på hundreder af hoteller og besøgt tusindvis af restauranter.

  Partnere