Billeje

Transfers

Hotel

Mere
  KulturBiografMallorcas biografer

  Mallorcas biografer

  De fleste af Mallorcas biografer ligger i Palma, men du finder også nogle midt på øen. Men hov! Er der ikke noget med, at de synkroniserer alle film med spansk tale? Det korte svar er nej. Flere biografer viser nemlig film med original engelsk tale. Her er, hvad du skal kigge efter, og kom – vi starter ude i det fri en sommeraften i Palma.

  Mallorcas biografer open air

  I sommersæsonen (august + september) er der open air film i Palma. Det foregår som regel i Parc del Mar bag katedralen La Seu. Der har været år, hvor de har vist dem i Ses Voltes, den permanente udendørsscene lige under katedralen. Andre år har de vist dem på den anden side af den lille sø, hvor publikum har siddet på græsbakken på medbragte tæpper. Det store lærred viser dig vej.

  cinema a la fresca

  Som regel begynder filmene efter kl. 21, så aftensolen ikke generer billedkvaliteten. Det anbefales, at du tjekker årets program ved at søge efter ”Cine a la fresca Palma” på Google, mange medier både engelske og spanske skriver om denne event, ligesom vi også vil forsøge at skrive om det, når tid er.

  Det er altid meget stemningsfuldt at sidde en lun sommeraften i Palma og blive underholdt af det store lærred. Tjek om filmen er med engelsk sprog eller tekstet på engelsk.

  - Partner -

  Aficine – sammenslutning af Mallorcas biografer

  Aficine viser filmprogram for fire af Mallorcas biografer. Oximax, Rívoli og Augusta ligger alle tre i Palma og en i Manacor.
  På deres hjemmeside vælger du Películas og derefter klik på original version/V.O.S.E. Så kommer der overblik over, hvilke film de for tiden viser med originalt sprog – engelsk. Klokkeslæt vises i grøn.

  I skrivende stund viser de tre engelsksprogede film, bl.a. en ny James Bond, og prisniveauet ligger omkring 6 euro, altså en tand billigere end at gå i biografen i fx København.

  Hvis du er flyende i det spanske, så er der selvfølgelig et meget større tagselvbord. Her kan du besøge Aficine.

  Cineciutat

  Beliggende i Palma i s’Escorsador centret finder du Cineciutat, der ligger i et hyggeligt område lidt uden for den gamle bydel. Centret består af forskellige ikoniske bygninger og rummer barer, restauranter, supermarked, biograf og andre kulturtilbud.

  Bygningerne er fra starten af 1900-tallet og opført i modernismo-stilen også kendt som Jugend stil eller Art Nouveau og de lægger kulisse til et meget charmerende og levende område i byen.

  - Partner -

  filmplakater

  Cineciutat viser adskillige film i originalsprog, og dermed også mange film på engelsk. Igen se efter VOSE Ingles/VOSE English. I skrivende stund har de fem film på plakaten, der er engelsksprogede. Billetpriser fra 5 euro. Her kan du besøge Cineciutat.

  Mallorcas biografer i storcentre

  Fashion Outlet Mallorca, der tidligere hed Festival Park, er et outletcenter, der ligger 12-13 km fra Palma og tilbyder udover et hav af outletvarer også en biograf. Tjek igen efter film med VOSE, der betyder, at filmen er i originalt sprog/engelsk. Her kan du besøge Festival Park.

  Ligeledes findes en af Mallorcas biografer i shopping centret FAN. FAN ligger mellem Palma og lufthavnen, i skrivende stund viser de ikke nogle film med originalt sprog/engelsk, men hvem ved, om de pludselig har en eller to på plakaten. Her kan du besøge Fan bio.

  Shopping centret Porto Pi har ligeledes en biograf, der efter et par års nedlukning atter er åbnet og i fulde omdrejninger. Her kan du tjekke deres program – Ocine Porto Pi.


  Hvis du hellere vil i teatret, kan du læse mere her – besøg Palmas teatre.

  - Partner -

  Hvis du mere er typen, som besøger museer, så kan du her læse mere om Palmas museer.

  Hvis du er mere til shopping, så er her den helt store guide til shoppig i Palma.

  Vil du videre mere om Palma, kan du læse mere om byen her – besøg Palma.


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du bør følge Rejs Til Mallorca, hvis du vil lære mere om denne skønne ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca.

  Vi hjælper dig med grundig viden om Mallorca og rejser til Mallorca. På vores side kan du læse om offentlig transport på Mallorca, Biludlejning på Mallorca med rabat og lufthavnstransfer.

  Vi har et helt tema om de mange imponerende Golfbaner på Mallorca, ligesom vi har beskrevet shopping i Palma og vandring på Mallorca.

  Læs også om hoteller på Mallorca eller ferieboliger på Mallorca, inden du booker din rejse. Vi har beskrevet mange af de lækre strande på MallorcaMallorcas kulturinteressante udflugter på MallorcaMallorcas byliv og alt andet, du har brug for at vide om Mallorca.

  Vi beskriver Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMASÓLLER, CALVIÀ og ALCÚDIA. Af andre større ferie- og badebyer vil vi gerne fremhæve Palmanova, Magaluf og Playa de Palma. Vi har også besøgt og beskrevet mange af de mindre byer såsom Valldemossa, Petra, Artá og Deiá, og på vores side for Mallorcas byer kan du læse om endnu flere.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca. Her er tale om et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om de dygtige kræfter bag projektet i om Rejs Til Mallorca.

  Mallorca Bolig af Rejs Til Mallorca 

  Mallorca Bolig hjælper dig med at finde dygtige og troværdige samarbejdspartnere inden for bolighandel, forsikring, lån og jura. Vi hjælper dig med al vigtig information om Mallorca. 

  Tilmeld dig Mallorca Bolig gratis, hvis du leder efter bolig på Mallorca, uanset om du købe, sælge eller leje bolig på Mallorca. Vi kan også hjælpe dig med at få de rette forsikringer på Mallorca til dig, din familie og jeres ejendele. Ydermere kan vi hjælpe med juridiske forhold på Mallorca.

  Læs Alt om bolighandel på Mallorcadet juridiske ved boligkøb og hvordan boligsalg på Mallorca foregår. Tag også et kig på vores andre artikler i serien om Mallorca Bolig, hvor du fx kan læse køb en lejlighed i Palma, køb en finca på Mallorca eller køb en bolig i Sóller.

  Følg os på de sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab.

  Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser af vores brugere.

  Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.


  - Partner -
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen - forfatter til rejseartikler om Mallorca - boligejer i Palma siden 2009. Han skriver om alt mellem Mallorcas kultur og natur, fx vandring på Mallorca, Palmas byliv samt Mallorcas mad og vin. Admin. i Facebookgruppen "Danskere på Mallorca", Forfatter til diverse samtidsromaner.

  Partnere

  Mallorca Bolig

  Tilmeld dig Mallorca Bolig Gratis - af Rejs Til Mallorca