Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  Viva hoteller på Mallorca

  Så er der gode nyheder til de titusindvis af danskere, som hvert år besøger Alcudia området på Mallorca. Vi gennemgår her de forskellige Viva hoteller på Mallorca.

  Rejs til Mallorca har på vegne af vores store danske community forhandlet en rabat på plads med den populære kæde af Viva hoteller i Alcudia, samt det ene Viva hotel i et andet lille paradis Cala Mesquida, der ligger omkring 45 minutters kørsel i bil sydøst fra Alcudia. Læs med her og find ud af, hvordan du kan få rabat på Viva hoteller på Mallorca.

  Viva hoteller er gennem årtier blandt de foretrukne hoteller hos mange danskere. Årsagen  findes i hotellernes høje kvalitet, og tilfredsheden er stor, hvad enten det er børne- og familiehoteller, eller man bor på et af de såkaldte Adults only +16/18 hoteller, hvor man skal enten være fyldt 16 eller 18 år.

  Viva hotellerne består af fem hotelområder, hvoraf det ene i Cala Mesquida både har voksen + 16 år (adult only) hotel og familiehotel. De andre fire hotelområder ligger i Alcudia og heraf er de tre familiehoteller og det sidste endnu et voksen hotel (+18). Så reelt fire hoteller til familier og to til voksne. De forskellige hoteller er beskrevet nedenfor. Vælg hvem du holder ferie med – er et hastigt voksende koncept.

  Husk også : Få rabat på biludlejning på Mallorca

  Bo på stranden eller lidt tilbagetrukket i Alcudia

  Alcudia er uden tvivl danskernes absolut foretrukne familie feriemål i Europa, og det er nemt at forstå, hvorfor dette er børnefamiliernes favoritsted. Mere end 10 km med lange hvide strande, som er så lavvandet, at selv små børn uden problemer kan tumle rundt i vandkanten. Faktisk har en TV-reklame lavet sjov med, at det kræver en indsats for at nå i vand til hoften.

  - Partner-

  Samtidigt er Alcudia ekstremt børnevenligt, og selv om der også er et lidt mere pulserende liv for unge og voksne, så er familien i fokus. Tag børnene med på restaurant næsten over alt, og der er masser af lokalområder med gadetivoli og underholdning.

  Selv om der er flotte bakker rundt om Alcudia og tæt til bjergene, så er selve ferieområdet ved Alcudia helt flat, hvilket gør det ideelt for børnefamilier.

  Det sikre valg – Viva hoteller på Mallorca

  Du kan booke Viva hoteller gennem danske rejsebureauer, eller selv via deres hjemmeside. Du kan også vælge at forsøge dig via vores partner Hotels.com

   

  Lad os vise dig Viva hotellerne på Mallorca – lad os begynde med Alcudia – vi ser på både familiehoteller og voksenhoteller. Top kvalitet og masser af faciliteter til sport og cykling i øvrigt…

   

  - Partner -

  Viva Sunrise – En klassiker og det sikre valg til en god ferie med børnene, hvor der vil dannes venskaber mellem mange børn, forældrene hygger sig, hvor hotellet tilbyder sit eget univers, men samtidigt har nærområdet (Dollar gaden) et utal af restauranter og gadegøjl, og så er der kun 400 meter til en af Europas bedste strande.

  Viva Sunrise i Alcuia - en klassiker for børnefamilier - Alt Om Mallorca med Rejstilmallorca.dk
  Viva Sunrise i Alcudia byder på alt en familie kan drømme om på en ferie til skønne Mallorca. Børneklub, underholdning og aktiviteter hele dagen.

  Viva Eden Lago – Et dejligt hotel til både familier, par og andre rejsende. Det er et stille lokalområde, hvor man ikke har en masse restauranter, barer og larm helt tæt omkring. Man skal bevæge sig lidt for at finde de mere travle lokalområder. Perfekt til dem som gerne vil have fokus på selve opholdet på hotellet og stranden. Mindre end 300 meter til et af de bedste områder af Alcudia stranden.

  Viva Eden Lago i Alcudia - dejligt hotel for alle - Alt Om Mallorca med Rejstilmallorca.dk
  Viva Eden Lago ligger ved søerne i Alcudia, så der er næsten vand på alle sider. Stranden ligger mindre end 300 meter væk. Et godt valg, hvis man vil have fokus på selve opholdet på hotellet og ikke lade forstyrre af omgivelserne.

   

  Viva Blue & Spa – Ligger næsten midtvejs mellem Alcudia havn og Can Picafort, som er en dejlig strandby, hvor Alcudia bugtens strande som sådan ender efter 10 kilometer med lange strande. Hotellet ligger helt ud til naturreservatet Albufereta, og der er kun 200 meter til den smukke strand, hvor der er store hyggelige træområder. Et fantastisk stykke af stranden. Hotellet har masser af aktiviteter og muligheder for sport. Med kun få kilometer til Can Picafort, har man oven i et stort aktivt område med hundredvis af restauranter og butikker.
  Viva Blue and Sport i Alcudia - aktiviteter og sport - Alt Om Mallorca med Rejstilmallorca.dk
  Viva Blue & Sport er et aktivt hotel med mange faciliteter og muligheder for sport. Kun 200 meter til den fantastiske strand og få kilometer til den fremragende strandby Can Picafort, som har en lang og lækker strandpromenade, hvilket Alcudia i sig selv ikke som sådan har.

   

  Viva Golf Adults + 18 – Så er der dømt luksus afslapning og hygge. Lige på stranden og kun 200 meter til selve havnen i Alcudia, hvor der er et stort udbud af lækre restauranter og barer. En tur ud på molerne er en oplevelse i sig selv. Det fantastiske og centrale luksus ophold for par. Her kan man få et hele. Kun ca. en kilometer til en gamle by Alcudia, hvor endnu mere kultur og gastronomi venter.
  Viva Golf adults only - Afslapning og hygge- Alt Om Mallorca med Rejstilmallorca.dk
  Viva Golf Adults +18 er et luksus hotel på selve stranden i Alcudia og med kun 200 meter til selve havnen i Alcudia. Det perfekte hotel for par og vennepar.

   

  Bo på selve stranden i Cala Mesqudia – en perle som er gemt lidt af vejen – unik mulighed for både familie og som voksenhotel. Viva hoteller har to anlæg på Cala Mesqudia, så det er op til dig, om det er til familie eller voksne. Området har kun lidt by, og der er et stykke vej til større by.

   

  - Partner-
  Viva Cala Mesquida Resort & Spa – Ligger på den skønne strand Cala Mesquida, som er et naturskønt område, hvor stranden er dyb med dyner af sand og buske. Det er et område, som er gemt lidt af vejen, og måske ikke kendes af alle. Luksus ophold for familien eller par, og det egner sig også til børn. Der er et hav af faciliteter og muligheder på hotellet.
  Viva Cala Mesquida Spa & Resort - Naturskønne omgivelser- Alt Om Mallorca med Rejstilmallorca.dk
  Viva Cala Mesquida Resort & Spa er Vivas getaway hotelområde, hvor man har placeret hotellerne på selve stranden – så man kan hurtigt skifte, om man vil ligge ved pool eller ved den skønne strand.
  Viva Mesquida Suites & Spa Adults + 16 – Vivas andet voksenhotel på Mallorca, og som har en aldersgrænse på +16 år. Hotellet ligger lige som det andet Viva hotel i Cala Mesquida direkte på stranden. Det er en overlegen oplevelse og tilpasset mere til det voksne og kræsne klientel.  Det perfekte getaway hotel, der ligger i et roligt og naturskønt område.
  Viva Cala Mesquida Suites & Spa - Luksus og Naturskønne omgivelser- Alt Om Mallorca med Rejstilmallorca.dk
  Et overlegent Viva hotel i Suites og Spa version på den fantastiske strand i Cala Mesquida. Det er simpelthen dit getaway for en måske romantisk eller bare hyggelig tur med din partner eller flere vennepar.

  For at læse mere om Viva hoteller på Mallorca, skal du besøge Viva hotellernes hjemmeside og vælge dit hotel. Der kan i perioder være automatisk tilbudte rabatter, men find nu først dit hotel og din pris. Husk du også kan vælge mellem, om du kun skal have ophold, eller andre typer ophold som f. eksempel med morgenmad eller All Inclusive. Der er flere muligheder.

  Rejstilmallorca.dk kender selv Viva hotellerne og har gennem mere end 20 år brugt hotellerne, kvaliteten er i top. Vi er sikre på, at man får et fantastisk ophold på Mallorca, hvis man benytter sig af disse kvalitetshoteller.


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den smukke ø, og få det bedste ud af din ferie. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på Mallorcabyer, bjerge, interessante udflugter og alt du skal vide om din foretrukne ferieø.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere.

  Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Følg os på sociale medier
  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram .

  Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  Billeder til artiklen Få rabat på Viva hoteller på Mallorca – er leveret af vores Partner Vivas Hotel på Mallorca.

  - Partner-
  Jan Amtrup
  Jan Amtrup
  Fastboende Mallorca ekspert med + 25 års erfaring i udvikling og drift af onlinemedier samt redaktionelt arbejde. Uddannet i Marketing & PR, Virksomhedsøkonomi og Turisme. Har udforsket Mallorca siden 1980 med research og ophold i alle områder, boet på hundreder af hoteller og besøgt tusindvis af restauranter.

  Partnere