Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  Det danske kor Tritonus besøger Mallorca

  Det danske kor Tritonus besøger Mallorca i midten af maj måned 2022, og giver i den forbindelse hele tre koncerter på øen. Vi er glade for sammen med det danske konsulat på Mallorca, at kunne fortælle mere om disse tre koncerter.

  Lad os med det samme udløse spændingen, og fortælle, at de tre koncerter afholdes henholdsvis 12. maj i Palma, 13. maj i Aláro og 15. maj. igen i Palma. Så der bliver rig mulighed for at se og høre koret, som har eksisteret siden 1971. Koret har i øvrigt tidligere besøgt Mallorca.

  12. maj Palma klokken 20:15

  Afholdes: Sant Fransesc i Palma
  Besøg koncertens Event på Facebook

  13. maj i Aláro klokken 18:00

  Afholdes: Sant Bartomeu i Alaró
  Besøg koncertens Event på Facebook

  15. maj i Palma klokken 18:00

  Afholdes: den Svenske Kirke i Palma
  Besøg koncertens Event på Facebook

  - Partner-

  Alle er velkommen til at tilmelde sig og overvære de tre koncerter.

  Det danske kor Tritonus besøger Mallorca – og tilbyder en særlig oplevelse

  Når det danske kor Tritonus besøger Mallorca, så er det ikke et hvilket som helst kor, men et erfarent ,og af mange elsket kor. Så der er mulighed for en helt speciel oplevelse.

  Det danske kor Tritonus har nemlig eksisteret siden 1971, og giver typisk 10-12 koncerter om året i Danmark og endvidere koncerter i udlandet. Det er et berejst kor, der har besøgt det meste af Europa samt lande som  Israel, Kina, Japan, USA og Brasilien.

  Koret deltager med stor fornøjelse ved nordiske musikprojekter, og var i 2019 også på Mallorca, hvor det bl. andet blev til optræden hos CCA Andratx, familien Asbæks store kunstcenter på Mallorca. 

  Tritonus har som skrevet eksisteret siden 1971. Det blev i sin tid grundlagt af komponisten og dirigenten John Høybye. Han stod i spidsen for koret i ikke mindre end 35 år. Efter denne lange periode med koret, blev arbejdet overtaget af Lise Christensen Bjerno, som ledte koret som dirigent fra 2009 og til slutningen af 2016.

  - Partner -

  Siden 2017 har det været komponisten, dirigenten og ikke mindst saxofonisten Jakob Høgsbro, som har stået i spidsen for koret.

  Jakob Høgbro viderefører korets tradition for at eksperimentere med nye satser, samtidig med at der holdes fast i mere klassiske værker af komponister som Carl Nielsen, Svend S. Schultz, Duruflé, Bach, Mozart, Arvo Pärt, Ola Gjeilo, Eric Whitacre og Fauré.

  Tritonus koret på besøg på Mallorca- Alt om Mallorca af Rejstilmallorca.dk
  Tritonus ved en tidligere koncert – Billede af Kim Matthai Leeland.

  40 dygtige sangere besøger Mallorca

  Men det er mere end en erfaren og dygtig dirigent, og musiker, som besøger Mallorca. Koret består af 40 dygtige amatørsangere, som leverer koncerter med skøn klang og sangglæde. Noget at glæde sig til her midt i maj måned på Mallorca. En oplevelse for både fastboende danskere som danske turister på ferie på Mallorca.

  Gennem årene har Tritonus samarbejdet med en lang række danske kunstnere, sangere og orkestre som DR’s Bigband og The Orchestra, medlemmer af Det Kongelige Kapel, jazzmusikerne Cæcilie Norby og Lars Danielsson, percussionist Marilyn Mazur og operasangerinde Louise Fribo.

  Koret elsker at besøge andre lande og rejserne er med til at cementere korets sociale liv. Koret sætter netop værdier som samvær, at holde af hinanden og have det sjovt højt.

  Skynd dig at tilmelde dig en eller flere af koncerterne, når det danske kor Tritonus besøger Mallorca, og giver tre koncerter.

  - Partner-

  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den smukke ø, og få det bedste ud af din ferie. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på Mallorcabyer, bjerge, interessante udflugter og alt du skal vide om din foretrukne ferieø.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere.

  Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller rabat på alle Viva hoteller samt ikke mindst rabat på Senses hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Følg os på sociale medier
  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram .

  Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  Billedet til artiklen Det danske kor Tritonus besøger Mallorca er leveret af koret selv.

  - Partner-
  Jan Amtrup
  Jan Amtrup
  Fastboende Mallorca ekspert med + 25 års erfaring i udvikling og drift af onlinemedier samt redaktionelt arbejde. Uddannet i Marketing & PR, Virksomhedsøkonomi og Turisme. Har udforsket Mallorca siden 1980 med research og ophold i alle områder, boet på hundreder af hoteller og besøgt tusindvis af restauranter.

  Partnere