Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  DANSKE FIRMAER PÅ MALLORCA

  Skulle du ønske at besøge danske firmaer, restauranter m.v. på Mallorca - have brug for hjælp eller tjenester - her samler vi alle som vil tilbyde deres hjælp eller tjenester.

  INTRO: DANSKE FIRMAER PÅ MALLORCA

  OBS: Danske Firmaer på Mallorca – MELD DIT FIRMA TIL GRATIS – VIA FORMULAR NEDENFOR – Gælder Danske firmaer på Mallorca eller danskere, som arbejder på Mallorca. F. eks. en person som arbejder som konsulent eller har en position i et spansk firma. Vi forbeholder os retten til at afvise anmodningen, hvis det på nogen måde går i konflikt med vores regler eller ønsker.

  Denne sektion åbner i sommeren 2024 – hvor vi vil præsentere spændende indhold. Bær over med os, ambitionerne er store, og det tager måneder at loade alt indhold til en meget stor Hjemmeside Portal. Så siderne vil løbende blive udviklet.

  Danske firmaer på Mallorca

  Vi vil meget gerne være med til at fremme Danske firmaer på Mallorca, som kan have en interesse i at vise sig frem over for danske turister eller i det hele taget samarbejde med andre danskere på øen. Vi arbejder også gerne sammen med gode danske projekter på øen.

  Vi har allerede besøgt og beskrevet nogle de danske firmaer eller blot enkelte danskere, som har etableret sig på Mallorca. Det værende det store danske vinprojekt på Mallorca, dansk guide på Mallorca, naturvejlederen i artiklen om de skønne vandreruter i Sóller eller et kunstgalleri i Palma, der har en dansker ved roret.

  Facebook Grupper

  Husk at besøge vores Facebook Gruppe Danskere På Mallorca – den originale og store gruppe af danskere, hvor du kan være med til at diskutere og lære mere om Mallorca.

  Såfremt du bor på Mallorca eller ejer bolig på øen, så kan du også vælge at melde dig in i vores hastigt voksende Community Faste Mallorca Danskere.

  Du kan læse mere om Rejs Til Mallorca her, og du er altid velkommen til at kontakte os. Vi er Mallorca Danskere som arbejder på at fremme såvel Mallorca hos danskere samt hjælpe med information og gode aftaler.

  Tilmeld dit firma på Mallorca GRATIS:


  Partnere

  ARTIKLER OM DANSKE FIRMAER

  Dansk guide på Mallorca

  Leder du efter en dansk guide på Mallorca? Kristine Oxlund er uddannet turistguide, hun har boet i Puerto de Pollensa siden 1996 og har...

  Casa del Arte Palma

  Som en naturlig forlængelse af vores fokus på storbyen Palma, byens kulturhistorie samt moderne kunstscene retter vi nu blikket på et kunstgalleri i den...

  Dansker vil lave verdens bedste vin på Mallorca

  Vi har været på besøg hos en dansk vinbonde i Mallorcas mest kendte vindistrikt Binissalem. Nærmere beskrevet Biniali i Sencelles midt på øen. Det...

  Vandreruter i Sóller på Mallorca

  Leder du efter vandreruter i Sóller på Mallorca, så læs med og bliv inspireret til en tur, der passer til dit træningsniveau. Nederst i...

  Oversigt over danske firmaer kommer senere

  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du kan følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den unikke ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på MallorcabyerMallorcas kulturinteressante udflugterMallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMASÓLLER og ALCÚDIA.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores fantastiske Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser. Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.