Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  Vi præsenterer 400 ferieboliger på Mallorca

  Vi er er stolte af at præsentere en samarbejdsaftale med omkring 400 ferieboliger på Mallorca, så alle Jer solhungrende danskere har et alternativ til hoteller, når I besøger den smukke ferieø. Vi præsenterer 400 ferieboliger på Mallorca i samarbejde med Bella Mallorca, som er et dansk feriebolig-udlejningsbureau, som har eksisteret siden 2008.

  Vigtig info: Bella Mallorca har lukket deres firma omkring nytår 2023, således er de ikke længere partnere. Der bliver meldt en større løsning ud i 2024.

  Søg derfor din næste feriebolig på Mallorca via vores nye partner Vrbo læs mere om ferieboliger på Mallorca.

  Rejs Til Mallorca føler pligten til at finde ferieboliger

  Rejs Til Mallorca projektet, som jo allerede hver måned besøges af 350.000 danskere på vores hjemmesider og Facebookgrupper, har med den store vækst i besøgende, og positionen som Danmarks førende rejseportal om Mallorca, længe ønsket også at tilbyde ferieboliger.

  Vi har derfor i hele 2022 undersøgt og analyseret markedet for ferieboligudlejning, og vi er ikke i tvivl om, at vi med Bella Mallorca har fundet en troværdig og perfekt partner, som vi med ro i maven kan tilbyde vores mange læsere og følgere. Et af vores vigtigste principper er netop, at vi kun vil arbejde med de bedste partnere. Så der var ikke tvivl.

  - Partner-

  Fordele og tryghed ved booking af feriebolig via Bella Mallorca

  Hos Bella Mallorca er alle ferieboligerne godkendt af myndighederne, og ejerne har licens til at udleje, noget der måske kan være lidt svært at finde ud af, om en given bolig på fx Airbnb har. At booke feriebolig via Bella Mallorca er dermed lig med sikkerhed og garanti, og ydermere har Bella Mallorca også en dansk kundeservice med telefontid alle hverdage, og de er meget servicemindede. Bella Mallorca tilbyder også 24 timer servicevagt på Mallorca samt ikke mindst en mødeservice, når man ankommer.

  400 Ferieboliger på Mallorca

  Bella Mallorca kan tilbyde en række forskellige typer ferieboliger fordelt på det meste af Mallorca. De typiske feriegæster er familier og par. Der er en stor spredning på både boliger, størrelse og priser. Så du kan nemt søge på både områder, afstande til strand, indkøb og restauranter, antal soverum, og om der skal være swimmingpool, om det skal være børnevenligt og andre ønsker, som du må have.

  Find din Mallorca Feriebolig

  Du kan nu gå direkte til Bella Mallorca og søge efter din feriebolig til din 2023 ferie på Mallorca. Vær i god tid, hvis du vil sikre dig den perfekte ferie på den meget populære ferieø i middelhavet. Vi er klar med 400 ferieboliger på Mallorca, noget for enhver smag.

  Bella Mallorca blev stiftet af Mallorca-Dansker

  Nu er Rejs Til Mallorca jo et projekt skabt af danskere, som bor eller har bolig på Mallorca. Det er derfor helt i tråd med vores ånd, at Bella Mallorca også er grundlagt af en dansker her fra øen.

  Bella Mallorca blev grundlagt i 2008 af Michael Buades, som boede i Fornalutx, som faktisk også er én af de blot tre byer på Mallorca, som har prædikatet “Spaniens smukkeste landsbyer”. De to andre er i øvrigt Alcudia og Pollensa.

  - Partner -

  Michael Buades er søn af en spansk håndværker fra Fornalutx og med en dansk mor, således er han opvokset i den lokale kultur på Mallorca. Netop det originale Mallorca, og at præsentere sine gæster for det mallorcinske liv, når man boede i en feriebolig og færdes blandt de lokale, har været en vigtig ingrediens i grundlæggelsen af Bella Mallorca. At gæsterne skulle opleve at være en del af kulturen.

  Bella Mallorca ejes i dag af Nordferien

  Fra og med 1. juli 2019 er Bella Mallorca overtaget af Nordferien.dk med Lone & Hans Christian Unger som daglige ledere. Mellem 2012 og 2019 var Bella Mallorca ejet af Forlaget Thorsgaard ApS.

  Det er vigtigt for ejerne at videreføre Bella Mallorca i den gamle ånd, så gæsterne får en god oplevelse på Mallorca. Det betyder også, at Bella Mallorca gerne giver en personlig service.

  De 365 trappetrin op i himlen i Pollensa - En tur for hele familien op oplevelse der aldrig glemmes igen. Din Mallorca Guide af Rejstilmallorca.dk
  De 365 trappetrin op i himlen i Pollensa. En tur for hele familien og en oplevelse der aldrig glemmes igen. Din Mallorca Guide af Rejstilmallorca.dk

  Se video fra Es Trenc – den Caribiske strand på Mallorca


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du kan følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den unikke ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på Mallorcabyer, bjerge, interessante udflugter og alt du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også de største feriemål som f. eksempel PALMA og ALCUDIA. Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere.

  - Partner-

  Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller. Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram .

  Du kan også benytte dig af vores fantastiske Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser.

  Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  Billeder og video til artiklen: Vi præsenterer 400 ferieboliger på Mallorca : Rejs Til Mallorca.

   

  - Partner-
  Jan Amtrup
  Jan Amtrup
  Fastboende Mallorca ekspert med + 25 års erfaring i udvikling og drift af onlinemedier samt redaktionelt arbejde. Uddannet i Marketing & PR, Virksomhedsøkonomi og Turisme. Har udforsket Mallorca siden 1980 med research og ophold i alle områder, boet på hundreder af hoteller og besøgt tusindvis af restauranter.

  Partnere