Billeje

Transfers

Hotel

Mere
  IbizaRabat på biludlejning på Ibiza samt Menorca og Formentera

  Rabat på biludlejning på Ibiza samt Menorca og Formentera

  Der er godt gang i kampen om udlejningsbiler på de Baleariske øer til denne feriesæson.  Udbudet bliver langt mindre end ved et normalt år. Det ender derfor med endnu højere priser end normalt. Men vi kan hjælpe med rabat på biludlejning på Ibiza samt Menorca og Formentera.

  Biludlejningsselskaberne på øerne kan simpelt hen ikke skaffe nok biler i år. Det skyldes den forsyningsproblematik, som har ramt verden.

  Rabat på Biludlejning på Ibiza samt Menorca og Formentera

  Vi ser det som vores opgave at prøve at hjælpe danske turister på deres ferie til både Mallorca og de andre øer. Så vi har forhandlet Rabat på Biludlejning på Ibiza samt Menorca og Formentera. Vores Partner er de yderst troværdige Ibacar. Hos Ibacar kan man i øvrigt også leje Scootere og Motorcykler.

  På billedet ser vi Administrerende diretør for Ibacar Group Carlos A.Mijares, som glæder sig til at få flere danske kunder på alle de Baleariske øer.

  Derfor vælger vi at arbejde med Ibacar !

  • En kæde som består af en række familie/lokalejet biludlejningsselskaber, som er gået sammen på de Baleariske øer for at kunne konkurrere bedre mod de store.
  • Biludlejerne ejer selv bilerne, og er ikke mellemlejere, hvilket vi mener er en ekstra tryghed og sikkerhed. Den af kædens selskaber som er tættest på det ferieområde, hvor du skal opholde dig, er også den part, som leverer i lufthavnen.
  • Fleksibel biludlejer som kan levere i lufthavnene på Ibiza samt Menorca og Formentora samt forskellige steder på øerne.
  • Levering på hoteller, private boliger og feriesteder på hele øen. Lejer man mindst fire dage, er der ingen ekstra pris ved dette (mindre end fire dage koster det et mindre gebyr).
  • Man får hvad man betaler for, og betaler aldrig mere end aftalt. FleksibilitetKvalitet og ingen overraskelser.
  • Du lejer direkte og ikke via 3. parter, hvor der som regel er stor fare for, at noget kan gå galt. Over 90 % af alle klager på billeje starter med at leje via 3. part, hvor man ofte får misforstået aftaler om forsikring.
  • Vi kender både bestyrelsesformanden og direktøren personligt, hvilket giver os tryghed i at anbefale denne aftale.

  Sådan får du Rabat på Biludlejning på Ibiza samt Menorca og Formentera

  For at få Rabat på Biludlejning på Ibiza samt Menorca og Formentera, skal du selv bestille din bil via Ibacars hjemmeside. Du vælger først destinationen Den ø du skal besøge, derefter dato og tid, samt beslutter, om det er fra lufthavnen eller fra en af de andre tilbudte destinationer.

  Tryk på enten Car (Bil) eller Bike (Scooter og motorcykler).

  - Partner -

  Du kan når som helst sætte din rabatkode ind i feltet “Promotional Code”. Koden til 2022 er aftalt til : Billeje2022 – den vil yde dig 10 % rabat på de i forvejen ret fair priser hos Ibacar.

  Så åbner en prisside, hvor du kan købe tillæg, som f. eks. selvrisikoforsikring, dette anbefaler vi at gøre, med mindre du har styr på egen forsikring, i så fald skal du forvente der reserveres et depositum på betalingskortet. Det er helt frivilligt om du tager denne forsikring. Men for at få en tryg ferie, så tag den ekstra selvrisikoforsikring.

  Videre i bestillingen kan du beskrive hvor du vil have bilen leveret og hvor du vil aflevere den.

  JA TAK TAG MIG TIL IBACAR

  Omkring Rabat på Biludlejning på Ibiza samt Menorca og Formentera

  Det skal siges, at det er en direkte aftale mellem Ibacar og dig som kunde. “Rejs Til Mallorca” deltager ikke i reservation eller administration, samt vi påtager os intet ansvar for det enkelte kundeforhold. Vi føler os dog sikre på, at du vil blive behandlet godt, da vi kender personerne bag, ejere, bestyrelse og direktør.

  - Partner -

  Der vil altid være en risiko for skader og uheld i biludlejning, især på Mallorca, hvor der hurtigt kan opstå parkeringsskader-  så vi anbefaler kraftigt at tage selvrisikoforsikring. Dermed sparer du også depositum på selve billejen.

  Husk at besøge vores Facebook Gruppe Danskere På Mallorca – den originale og store gruppe af danskere, hvor du kan være med til at diskutere og lære mere om Mallorca. Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Følg også med i vores fremtidige aftaler, som meldes ud her på siderne og på vores sociale platforme.

  JA TAK TAG MIG TIL IBACAR


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den smukke ø, og få det bedste ud af din ferie. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på Mallorcabyer, bjerge, interessante udflugter og alt du skal vide om din foretrukne ferieø.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere.

  - Partner -

  Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller rabat på alle Viva hoteller samt ikke mindst rabat på Senses hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Følg os på sociale medier
  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram .

  Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  - Partner -
  Jan Amtrup
  Jan Amtrup
  Fastboende Mallorca ekspert med + 25 års erfaring i udvikling og drift af onlinemedier samt redaktionelt arbejde. Uddannet i Marketing & PR, Virksomhedsøkonomi og Turisme. Har udforsket Mallorca siden 1980 med research og ophold i alle områder, boet på hundreder af hoteller og besøgt tusindvis af restauranter.

  Partnere

  Mallorca Bolig

  Tilmeld dig Mallorca Bolig Gratis - af Rejs Til Mallorca